Video otkriva kako nas varaju u restoranima brze hrane sa malim, srednjim i velikim čašama za piće (VIDEO)

U restoranima brze hrane imate priliku da izabere i piće u nekoliko "veličina"

  • 3

Malo, srednje i veliko piće nude se u restoranima brze hrane, njihova cena zavisi od veličine za koju se odlučite – ali izgleda da izborom najvećeg pića postajemo zrtva prevare.

I U OVOM TRENUTKU JE S NJOM U KREVETU! Autor "vruće" knjige tvrdi da Tramp vara Melaniju, a zna i s kim (VIDEO)

Jedan od zaposlenih objavio je snimak na kome se vidi kako količina pića ne varira od najmanje do najveće čaše, već da je u pitanju optička varka jer je količina pića koja se sipa ista.

Kako je ovo moguće? Niste jedini koji se to pitate. Od kako je video objavljen vodi se polemika na društvenim mrežama jer mnogima izgleda nestvarno da se ništa ne menja sem cene koju plaćamo. Čaše su sličnog oblika, ali nije nam jasno kako je njemu pošlo za rukom da ovo uradi.

Lavina komentara na internetu ukazala je da mu mnogi ne veruju, te da je reč o prevari i blaćenju lanca brze hrane.

Najviše komentara ukazivalo je na to da on nije pokazao da su čaše prazne pre nego je počeo da snima, da li u njima već ima tečnosti, dok se nama učinilo i da je snimak na par mesta prekinut pa nastavljen. O čemu god da je reč, ovaj video naveo nas je na razmišljanje pa ukoliko vam se ukaže prilika da proverite ove trvdnje u nekom od restorana vi to uradite.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA