• 1

Grčevi u ovim delovima tela mogu da vam predvide budućnost

Prema staroj indijskoj tehnici Samudra Šastri, grčevi u pojedinim delovima tela ukazuju na neke važne događaje koji nam predstoje

  • 1

Samudra Šastra je stara tehnika čitanja lica, aure i analiza čitavog tela koja je korišćena i u drevnoj astrologiji i ukazuje na to da svaki prirodan telesni znak ukazuje na psihologiju i sudbinu onoga na čijem telu se nalazi.

Ako se mačka čudno ponaša i radi ovo u kući, to znači da je primetila ZLE DUHOVE! I to nije ono najbizarnije

Neki delovi našeg tela su osetljiviji od ostalih i čak i najmanji signali koje nam mozak šalje mogu da nam predvide budućnost i ukažu na neke važne događaje, ali i bolesti.

Prema naučnim saznanjima grčenje mišića dovodi do njihovog nevoljnog pokretanja. To je nešto što ne možemo da kontrolišemo i uglavnom je bezazleno. Kako god, da li ste znali da grčenje mišića može da predvidi vašu budućnost? Evo i kako.

Grč na levoj strani tela

Foto: Profimedia/Alamy

Ukoliko se leva strana tela kod muškarca konstantno grči, onda to ukazuje da dolaze neke loše vesti za njega – možda iznenadna smrt nekoga u porodici ili gubitak posla. Ako se, pak, grči desna strana tela to je znak da muškarac može da očekuje neke dobre vesti. Za žene važi obrnuto – dobre vesti dolaze ako se grči leva strana, a loše ako se grči desna strana tela.

Čelo

Kada se nekome grči čelo, to je znak da će ta osoba uskoro da doživi neke prijatne događaje u životu. Ukoliko se grče bočne strane glave (deo između čela i ušiju) onda nam predstoji novčani dobitak.

Oči

Grčenje očiju ima sledeće značenje: ukoliko je grč u levom oku onda nam dolaze lepe vesti, a ukoliko se grči desno oko onda će naši snovi postati stvarnost. Ako vam se desno oko grči konstantno i duže vreme, onda možda bolujete od hronične bolesti i morate odmah da potražite lekarsku pomoć.

Obrazi

Pixabay

Kada se oba obraza simultano grče uskoro ćete dobiti veliku količinu novca. Ovo je retka pojava, ali ukoliko se desi onda su to lepe vesti.

Usne

Ukoliko osetite grč u usnama dok pričate, uskoro ćete steći novog prijatelja koji može biti neko s posla ili neki stari prijatelj koji će ponovo da stupi sa vama u kontakt.

Rame

Povremeno grčenje desnog ramena označava da vam se bliži sticanje finansijske nezavisnosti i da ćete uskoro dobiti novi posao ili povišicu. Možda i odete na neko daleko putovanje. Levo rame grčem ukazuje da ćete uskoro ozdraviti, ali ako se grče oba ramena spremite se na neku ozbiljnu svađu. Ovo ukazuje i na to da morate da prekontrolišete vaše zdravlje.

Dlanovi

Foto: Telegraf

Grčevi u dlanovima su loš znak jer ukazuju na to da vam predstoje problemi. Naravno ovo nije u potpunosti sigurno, ali je dobro biti pripremljen.

Prsti

Ukoliko se s druge strane, grče prsti na rukama onda se spremite za susret sa starim prijateljem ili ljubavnikom. Oboje ćete se opet povezati i sevnuće stare varnice kao nikad pre.

Lakat

Desni lakat vam se često grči u poslednje vreme? To znači da ćete se uskoro naći u nekoj velikoj svađi, a ono što je najgore je da ćete se svađati sa nekim koga jako dobro poznajete. Ako je ikako moguće gledajte da izbegnete takvu situaciju kako ne biste izgubili dragog prijatelja. Levi lakat se grči kada vam se smeši ugled u društvu. Ljudi će se ugledati na vas i možda ćete ući u političke vode i doprineti promenama u društvu.

Leđa

Foto: Profimedia/Alamy

Nije dobar znak kada vam se grče leđa jer to ukazuje na pojavu dugoročnih problema koji mogu da budu finansijske, emotivne ili zdravstvene prirode, piše speakingtree.in. Budite spremni.

Butine

Grč u desnoj butini ukazuje da ćete uskoro doživeti neki blam u javnosti i da ćete se postideti zbog nečega što ste uradili. Ukoliko vas uhvati grč u levoj butini, radujte se. To znači da se vaša zdravstvena situacija popravlja.

Daljinac

(M.K.)

Komentari

  • Suza

    Priče za sujeverne. Bolje je posetiti doktora ako se to cešce dešava!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima