Pogledajte 3 stvari kojih se plaši baš svaka osoba na svetu

Možda to nećete odmah priznati, ali toga se plašite i vi

  • 4

Svaki strah je iracionalan i neobjašnjiv, svaka osoba se nečega plaši i to je potpuno normalno. Ipak, postoje strahovi koji mogu da potpuno parališu osobu i da počnu da joj ometaju svakodnevno funkcionisanje.

Spiritualisti tvrde: anđeli su svuda oko nas, a sa ovih 5 znakova nas upozoravaju na opasnost

Najjači strahovi se nazivaju fobije, a mogu biti povezani i sa anksioznošću. Kada primetite da imate česte napade jakog straha morate se time detaljnije pozabaviti i posetiti psihologa ili lekara.

Nikad im ne okrećite leđa! 6 znakova da imate posla sa "ćaknutim" osobama

Kako se baš svaka osoba na Planeti nečega boji, treba znati i da postoje tri znaka koja su svima urođena:

1. Bojimo se poverenja u druge ljude 

 

Iza nas je dug put, koji je bio bogat izdajama, prevarama i razočarenjima. Život nam je dao dobre lekcije, lako dostupne, ali teško isceljive. Ljudi sve teže i teže veruju drugima, pogotovo ako su u pitanju stranci. Želja za poverenjem se smanuje kako čovek stari. Nemojte se plašiti da se otvorite pred strancima, jer će možda, do jučerašnji stranac sutra biti vaša druga polovina.

Foto: Pixabay.com

2. Bojimo se da kažemo istinu

Svako se još iz detinjstva seća da je mala laž povlačila za sobom veliku. Bilo koje prećutkivanje povlači za sobom probleme i posledice. Čovek retko govoriistinu, jer zna da istina može da postane prepreka na putu ka srećnoj budućnosti. Istina vas primorava da idete zaobilaznim putem, lakše je nešto ulepšati.

Učite da govorite istinu u svakoj situaciji, ne lažite, i bolje je da prećutite nego da obećate više nego što možete da uradite. Pokušajte da budete čovek kome se veruje bez ograničenja.

Foto: Pixabay.com

3. Bojimo da se budemo svoji

Svet nas je naučio da igramo svakodnevno i besprekorno. Ne možemo sebi da dozvolimo budemo ono što jesmo sa svim što nas okružuje. Maske su postale glavni aksesoar savremenog čoveka. Borba za mestom pod suncem je postala glavni zadatak svakog. "Biti svoj" je trend, ali malo ko ga može sebi priuštiti.

Svi se balaze u okvirima javnog mnjenja, a nema svako snage da se bori sa tim mnjenjem. Prestali smo da cenimo svoju "neobičnost" da bi se stopili sa masom. Jedinstveni smo samo kada smo sami, a tipični smo kad smo pored drugih.

​Spoznajte šta je to što želite baš vi. Iskoračite u susret svojim željama. Dozvolite sebi da se opustite i živite pored drugih. Živite uvek i svuda. Ne mislite šta će prolaznik pomisliti, dišite punim plućima i radite to što ste uvek želeli, a oduvek se plašili. Pokažite svetu svoje lice i svet će se otvoriti vama.

Daljinac

(Telegraf.rs / bebamur.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • van

    13. mart 2018 | 19:27

    Svet iztraumiranih, kameleona, i licemera je nemoguće promenuti.

  • Maja

    13. mart 2018 | 17:21

    Ne bojim se nicega, pa cak ni Boga jedino se njemu klanjam i verujem, Ne bojim se nicega , jer nikada nikom zla nisam nanela.

  • Fil

    13. mart 2018 | 16:57

    Ja se treceg najvise plasim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA