Naručili ste jedno, a dobili drugo: Evo kako da prepoznate da vam se u restoranu sprema prevara

Ono što bi trebalo da praktikuje svaki restoran koji drži do sopstvenog ugleda, svakako je rad na kvalitetu hrane i usluge

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Turco

    08. avgust 2018 | 07:36

    Ovo je na varijanti nagadjanja, mora da ste se konstatovali sa priucenim ugostiteljima ili gostima koji sve znaju pa uzimaju sebi za pravo da poducavaju profesionalce, cesto neznaju da poruce ono sto zele. Ako moze daj im razne djakonije a da to dobiju bud zasto. Zato i postoji jelovnik gdje je napisano sta tacno dobijate i cena. To menjanje namirnica su i uveli fals ugostitelji, jer im je i znanje na tom nivou. Moze se gospodo i menjati ali to kosta. Tesko je voditi ozbiljan restoran i za to je potrebna dobra priprema, pa se procenjuje kada je potrebno dosta robe i osoblja. Restoran nije pijaca. Ovo je velika tema i ne moze se pauslno pisati o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA