Naručili ste jedno, a dobili drugo: Evo kako da prepoznate da vam se u restoranu sprema prevara

Ono što bi trebalo da praktikuje svaki restoran koji drži do sopstvenog ugleda, svakako je rad na kvalitetu hrane i usluge

Komentari

  • Turco

    8. avgust 2018 | 07:36

    Ovo je na varijanti nagadjanja, mora da ste se konstatovali sa priucenim ugostiteljima ili gostima koji sve znaju pa uzimaju sebi za pravo da poducavaju profesionalce, cesto neznaju da poruce ono sto zele. Ako moze daj im razne djakonije a da to dobiju bud zasto. Zato i postoji jelovnik gdje je napisano sta tacno dobijate i cena. To menjanje namirnica su i uveli fals ugostitelji, jer im je i znanje na tom nivou. Moze se gospodo i menjati ali to kosta. Tesko je voditi ozbiljan restoran i za to je potrebna dobra priprema, pa se procenjuje kada je potrebno dosta robe i osoblja. Restoran nije pijaca. Ovo je velika tema i ne moze se pauslno pisati o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA