• 1

Kako povećati šanse za zaposlenje

Stiče se utisak da je praksa podjednako bitna kao i formalno obrazovanje i da jedno bez drugog ne idu

  • 1

Često kažu: "Ne možeš pronaći posao bez iskustva, a ne možeš dobiti iskustvo bez posla." Da li vam je ova situacija poznata? Mladi su ti koji se svakodnevno susreću sa ovakvim poteškoćama prilikom izlaska na tržište rada.

Stiče se utisak da je praksa podjednako bitna kao i formalno obrazovanje i da jedno bez drugog ne idu. U moru obaveza tokom školovanja, hiljada stranica koje se moraju naučiti, postavlja se pitanje kada odvojiti vreme za praksu ili neformalno učenje i koje su to kompanije koje pružaju ovu vrstu podrške, edukacije i iskustva. Za praksu i praktična znanja koja pomažu da se što pre dođe do zaposlenja je uvek pravo vreme.

Coca-Cola sistem već godinama unazad upravo kreira takve programe za osnaživanje mladih: Budućnost #za5, Coca-Cola podrška mladima, Coke summership i RISE. U zavisnosti od nivoa obrazovanja, interesovanja i ambicija, ovi programi namenjeni su srednjošlocima, studentima, diplomcima, nezaposlenim mladima, a sa jednim ciljem - podrška i povećanje mogućnosti njihovog razvoja i što bržeg pronalaženja posla.

Svi pomenuti programi edukacije ili prakse su besplati i objedinjeni kroz platformu Coca-Cola mladima. Koji je idealan baš za vas, moći ćete da saznate i istražite na  www.coca-colamladima.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok