≫ 

Oktobar će biti paklen za ova 3 znaka, a stvari će posle postati još gore

Oktobar nam je stigao sa svim jesenjim bojama i mirisima, ali i zvezdanim prilikama i neprilikama

  • 0

Iako je oktobar poznat po tome što je izuzetno magičan mesec, ove godine biće opterećen jednim posebnim kosmičkim događajem - retrogradnom Venerom.

6 razloga zbog kojih će svako rođen u znaku Strelca raskinuti sa vama

Ova nedelja će zbog toga biti pravi pakao i iskušenje za pojedine pripadnike Zodijaka. Od 5. oktobra Venera kreće retrogradnim hodom i tako će biti pozicionirana sve do 16. novembra. Ovaj period ne mora da bude toliko loš koliko ga najavljuju astrolozi. Vladarka lepote, luksuza, ljubavi, zadovoljstva i umetnosti može da vas natera da se sada izrazite na najkreativniji mogući način.

Planeta ljubavi i lepote zadaće nam mnogo glavobolja. Foto-ilustracija: Foter/NASA

Posebnu pažnju obratite ukoliko pripadate nekom od sledećih znakova Zodijaka.

Ovan - očekujte probleme u ljubavnom životu

Retrogradna Venera uneće disbalans u vaš život. Ona je retrogradna u vašoj osmoj kući seksa i strasti, pa će vam ovaj period biti pravi emotivni rolerkoster. Velike su šanse da ćete se češće svađati sa partnerom, biti privučeni od strane pogrešne osobe ili ćete opet morati da lečite jednom zalečeno srce.

Bik - vaša veza će biti izložena stresu

Bikovi će imati kratak fitilj dok je Venera retrogradna. Foto: Profimedia.com

Ne samo da je Venera vaša vladarka, već je ona retrogradna u vašoj sedmoj kući partnerstva zbog čega ćete osetiti sve prednosti i mane ovog tranzita. Kako će vam polje emocija biti pojačano, moguće je da ćete obnoviti veze sa ljudima sa kojima ste bili bliski u prošlosti. Trenutne obaveze i veze biće stavljene pod pritisak, bilo da je reč o ljubavi, poslu ili prijateljstvu. Imaćete snage uprkos svemu da shvatite koliko vam je stalo do trenutne veze i uvidite da li je potrebno da se malo distancirate. Idete ka zdravijoj realnosti i zapamtite da morate da date sve od sebe u ovom procesu.

Škorpija - osećaćete se veoma nesigurno u sebe

Samouverene škorpije moraće da porade na samopouzdanju i da zavole sebe. Foto: Pixabay.com

Venera će biti reetrogradna u vašoj prvoj kući - kući ličnosti. Ona ima snage da učini da se osećate seksi i privlačno i više nego što možete da zamislite. U retrogradnoj fazi može da izazove mnogo problema. Umesto da učini da se osećate privlačno i seksi, učiniće da se osećate nesigurno. Iako će uticati da se ne osećate dobro u vašoj koži, ovaj period može da bude velika ali okrutna lekcija za vas. Ovo je idealna priliak da pobedite negativne glasove u vašoj glavi i bezuslovno zavolite sebe. Kada ovaj period prođe, izaći ćete mnogo jači nego što ste bili pre.

Nije za uvredljive: Ovaj horoskop surovo otkriva sve najgore o vama:

(Telegraf.rs/elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA