Ovo je jedino gorivo koje koristim kada počne zima jer štiti motor

Nisu sva goriva ista, neka su mnogo bolja, pogotovo kada dođe zima.

  • 5

Dugo i toplo leto nas polako napušta i podseća da je potrebno da se pozabavimo svojim vozilima i pravovremeno pripremimo za hladnije dane.

Ukoliko nas dočeka i najblaža zima, i ona ima svoje izazove, stoga će nam par aktivnosti i adekvatna nega automobila uštedeti i vreme i novac.

A ti izazovi se ne odnose samo na spoljašnjost automobila, već je veoma važno da adekvatnu pažnju obratite i na njegovu unutrašnjost, to jest motor.

Hladno vreme na brojne načine može da utiče na performanse motora, ali to je za mene sada prošlost jer sam pronašao savršeno gorivo za svoj auto.

Ako želite da preživite zimu bez većih problema, moj savet je G-Drive gorivo.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Nisam bio zadovoljan gorivom koje sam koristio, a testirao sam nekoliko vrsta po pumpama, a onda sam otkrio premijum G-Drive gorivo.

Ne samo da sam primetio da motor ima dodatnu snagu i bolje ubrzanje, već zbog sastava štiti i čitav sistem za gorivo. Zbog toga, moj auto je spreman za zimu i pali iz prve ujutro.

U osnovi G-Drive goriva nove generacije nalaze se domaći visokokvalitetni derivati u koji se naknadno dodaju kompleksi aditiva renomiranih svetskih proizvođača.

Aktivne anti-korozivne komponente, kao sastavni deo G-Drive goriva, obezbeđuju potpunu zaštitu od korozije, dok kompleksi aditiva doprinose celokupnoj profesionalnoj zaštiti sistema za gorivo, čime se produžava radni vek motora i čime brza vožnja postaje ugodna i bezbedna za motor.

G-Drive gorivo možete da nađete na NIS Petrol i GAZPROM pumpama, a nakon malo razgovora sa pumpadžijama, saznao sam i zašto je ovo gorivo posebno.

Foto: Pixabay

Upravo ta sinergija aktivnih aditiva i oktanske vrednosti, u slučaju G-Drive 100 premijum benzina, odnosno cetanske vrednosti kada je reč o premijum G-Drive Diesel gorivu, obezbeđuje povećanje snage i unapređenje performansi motora.

Povećanje snage motora osetiće i vlasnici automobila na dizel pogon jer uz premijum G-Drive Diesel derivat, zahvaljujući sinergiji aktivnih komponenti aditiva i standardnog dizela goriva evro-pet kvaliteta, povećava se snaga motora do 7,8 odsto, što doprinosi efikasnijem sagorevanju, a samim tim i poboljšanim performansama motora.

A ovo se najbolje vidi kada vozite uzbrdo.

Foto: Profimedia/Alamy

Iako vozim benzinca, promene su primetili i prijatelji koji voze dizele koji su me poslušali i uzeli G-Drive Diesel koji su mi rekli da im motor radi mnogo bolje.

Svi noviteti koje sam saznao potvrdila su i laboratorijska istraživanja sprovedena u Nezavisnom centru za ispitivanje vozila u Milbruku, u Velikoj Britaniji.

Uz upotrebu premijum G-Drive goriva napokon sam odahnuo jer je moj auto u sigurnim rukama, snažniji, pouzdaniji i spreman da odgovori na sve izazove koje će mi ova zima doneti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA