Često sanjate da padate i osećate uznemirenost, a evo šta znači kada vam u san dođe mačka, blato, zelena boja ili neke druge stvari

Snovi uvek imaju neko značenje, ali mo to uglavnom ne znamo

  • 5

Svaki san nešto znači u vašem životu i nešto poručuje. Ukoliko znate da tumačite snove može da vam bude mnogo lakše nego danas.

Postoje snovi koji mogu da nam ukažu na neke probleme u našem životu kojih možda nismo ni svesni i zbog toga ih ne bi trebalo ignorisati.

Blato: Nepokretnost, rast i nemir

Ako sanjate blato to može da znači da ste u životu "zaglavili u blatu" odnosno da morate da se udaljite od nekih negativnih stvari koje vas sprečavaju da budete srećni. Blato može da znači i da osećate nemir i da postoje nerazrešene stvari u vašem životu. Blato takođe simbolizuje rast i ponovno rođenje, pa san o blatu shvatite i kao podsetnik da uvek možete da počnete ispočetka, bez obzira o kom aspektu vašeg života, kojim niste zadovoljni, se radilo.

Kutije: Skrivanje, tajne i razočaranje

Ako sanjate kutije, vaša podsvest pokušava da vas upozori na neko skrivanje. Može da bude da vi strahujete da neko krije nešto važno od vas ili možda vi krijete tajnu od drugih. Ovaj san može da znači i da ste spremni da otkrijete neku tajnu. Ukoliko pogledate u snu u kutiju i ako je ona prazna, to može da znači da ste zbog nečega razočarani.

spavanje Foto: Pixabay.com

Voda: Ambicija, rizik i fluidnost

San o vodi ukazuje na to da ste ili osoba koja voli da rizikuje ili biste voleli više da rizikujete u životu. Imate velike ciljeve i vaša podsvest vam govori da ne odustajete od njih. Možda se bojite rizika, ali san o vodi vam govori da ste verojatno spremni da učinite neku promenu u svom životu. Zapamtite, ne možete dobiti ono što želite osim ako ne probate. Ukoliko sanjate vodu to takođe znači da volite kada život teče lagano. Žudite za jednostavnim i lagodnim životom.

Padanje: Nedostatak kontrole, opasnost i uznemirenost

Vrlo uobičajen san je onaj u kom osoba oseća kao da pada. Takav san može da vas upozori na to da vam nešto u vašem životu izmiče kontroli. Možda se bojite neuspeha ili vam neki nepromišljeni životni postupci "stižu na naplatu". Ako stalno sanjate da padate, to može da bude znak da je vreme da počnete da se bavite nekom aktivnošću koja pomaže kod uznemirenosti poput meditacije ili joge.

Mravi: Podrška, naporan rad i razdražljivost

San o mravima može da znači da vas nešto u vašoj svakodnevici "svrbi", odnosno muči ili vam smeta. Kroz taj san podsvest vam govori da se suočite s tim problemima umesto da ih puštate da se gomilaju. Mravi su takođe pokazatelj vašeg uverenja da zajednički rad daje najbolje rezultate jer su mravi poznati po tome da sve rade u grupama. Ovaj san znači i da cenite vaš odnos s prijateljima i porodicom.

Kosa: Seksualnost, status i sloboda

Ako sanjate kosu to može da znači da imate problem s prihvatanjem vlastite seksualnosti. Kosa takođe simbolizira želju za povezivanjem s drugim ljudima, bez obzira da li se radi o osobama s posla, prijateljima ili partneru. A ako sanjate baš dugu kosu, to znači da žudite za slobodom. Možda je vreme da se rešite nekih stvari koje vas bespotrebno sputavaju i koče.

Spavanje, devojka, san, krevet, ajfon Foto: Profimedia

Put: Sudbina, putovanje i jednostavnost

Ako sanjate samo jedan put to vam podsvest govori da pojednostavite stvari. Pokušajte iz svoga života da izbacite dramu koja vam komplikuje svakodnevicu. Umesto toga, fokusirajte se na jedan, vlastiti put i lično životno putovanje koje može da vas odvede na neko posebno i predivno mesto. Nemojte da se bojite da se uputite na to putovanje jer će na kraju sve da se završi dobro.

Zelena boja: Ljubav, isceljenje i strast

Ako sanjate zelenu boju, to znači da se osećate srećnima. Volite ljude oko sebe i osećate da oni vole vas. Ako još ne živite punim plućima i uživate u svakom danu, ovim snom podsvest vam govori da bi trebalo to da radite. U vama se krije potencijal strastvenog radnika, prijatelja i ljubavnog partnera. San o zelenoj boji takođe upućuje na to da prolazite kroz proces emocionalnog oporavka. Takve stvari traju, a porodica i prijatelji mogu da vam pomognu da brže ozdravite.

Mačke: Inteligencija, duhovnost i moć

Ako sanjate mačke to može da znači da bi više trebalo da se povežete sa svojom ženstvenošću. To možete da ostvarite čvršćim vezama sa svojim prijateljicama. Ako se pojave mačke u snu one mogu da znače i da bi trebalo da poradite na svom samopouzdanju. Mačke u snu mogu da vas dovedu i do svojevrsnog duhovnog prosvetljenja.

Goli u javnosti: Osuđivanje, ranjivost i prihvatanje

Većina ljudi bar je jednom sanjala da je gola u javnosti. To je zato što ovaj san simbolizuje strah koji svi imamo - strah od osuđivanja. Otvoriti se prema svetu možda nije lako, ali ako pokažete drugima svoju ranjivost to će zapravo umanjiti negativna osećanj i strah od osuđivanja. Krajnji cilj uvek je da prihvatimo sami sebe takvima kakvi jesmo. Vaša podsvest želi da budete ponosni na sebe. Ukoliko sanjate da ste goli u javnosti, to znači da je krajnje vreme da osobi u ogledalu počnete da govorite "volim te".

(Telegraf.rs / radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    5. jun 2019 | 09:36

    A kad svako vece sanjam zelene okice i kako uvijam prstima krupne plave loknice znaci li to da sam se zaljubio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA