≫ 

Argentinska šminkerka sa amputiranim udovima postaje viralna senzacija sa svojim tutorijalima

Paloma Lopez je izgubila obe ruke i obe noge u detinjstvu, ali je to nije sprečilo da se bavi svojim poslom iz snova

  • 0

Palomi Lopez amputirane su ruke i noge kad je imala samo dve godine, zbog bolesti. Međutim, to je nije sprečilo u nameri da ostvari svoje snove. Dvadesetogodišnjakinja je stekla internet slavu zbog svojih viralnih tutorijala za šminkanje.

"Odrastanje bez ruku i nogu mi je ranije teško padalo, ali sada imam sreće. Studiram, vežbam, plivam, surfujem, šminkam se i snimam tutorijale, koji prilično dobro prolaze", rekla je Paloma iz svoje kuće u Kastelaru, u Argentini.

Tokom pandemije korona virusa, Paloma je odlučila da svakodnevno objavljuje svoj napredak u šminkanju na društvenim mrežama. "Jednog dana, odlučila sam da se oprobam u tutorijalu za šminkanje, i naišla sam na pozitivne reakcije. Tako da odlučila da nastavim. Sada želim da podstaknem druge ljude da rade ono što se inače ne usuđuju", rekla je.

Paloma ima svoj Instagram nalog, (@palomake_up), na kojem je prati blizu 7000 ljudi. Njen slučaj nam pokazuje da ne postoji prepreka koju odlučnost ne može savladati. "Stalno gledam tutorijale i vežbam svaki dan, jer tako učim. Kakve god poteškoće da su u pitanju, verujem da svako može naučiti da se šminka", dodaje Paloma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA