• 1

Izračunajte da li ste vi i vaš partner srodne duše: Hoće li vaša veza opstati ili sledi raskid?

Numerologija može mnogo toga da predvidi, čak i onda kada smo "slepi od ljubavi"

  • 1
astrologija, numerologija, brojevi,  horoskop

Foto: Shutterstock

Znanje o brojevima može mnogo da nam pomogne u emotivnom životu. Ako naiđemo na osobu s kojom smo numerološki kompatibilni možemo da se nadamo lepoj vezi koja može da preraste u brak. S druge strane, neke veze ne uspevaju uprkos trudu oba partnera. Da ne biste emotivno lutali ili se vezivali za pogrešne partnere, zavirite u numerološki vodič i saznajte da li veza u kojoj ste ima perspektivu ili ćete je pamtiti po zlu.

Izračunajte svoj i partnerov broj i proverite da li ste numerološki kompatibilni.

Saberite brojke u datumu vašeg rođenja i pretvorite ih u jedan broj, a onda isto to učinite i sa partnerovim datumom rođenja.

Na primer, ako je vaš rođendan 27. 1. 1983, treba da saberete cifre dana, meseca i godine i da ih pretvorite u jedan broj.

Mesec: 1

Dan: 2 + 7 = 9

Godina: 1 + 9 + 8 + 3 = 21 Tada je 2+1 = 3

Sve saberite: 1+ 9 + 3 = 13. Sada saberite 1 + 3. Vaš lični broj je 4.

Važno je da saberete svoje brojeve tako da dobijete jednocifreni broj.

Isto učinite i sa partnerovim datumom i godinom rođenja.

Pogledajte opis brojeva koji otkriva da li ste vi i partner numerološki srodne duše.

Potom pročitajte da li se vaš lični broj slaže sa ličnim brojem vašeg partnera.

Broj 1 - zavodnicii

Vi ste rođeni vođa, ambiciozni i kreativni. Takođe, uporni ste do tvrdoglavosti. Imate jako izraženo samopouzdanje i odlični ste u krevetu. Kada nekoga zavolite postajete vrlo posesivni, ali i zaštitnički nastrojeni. Prija vam da se ponosite „drugom polovinom“ u janosti. Veliki ste šarmer, a vaša udvaranja se pamte do kraja života. Najlepše ljubavne priče možete da ostvarite sa osobama čiji su numerološki brojevi 2, 4 i 7.

Broj 2 - diplomate

Maštoviti ste i romantični, veliki diplomata i mirotvorac. Krase vas strpljivost, empatija i ljubaznost u ophođenju. U ljubavi ste topli i potrebno vam je mnogo ljubavnih dokaza od „druge polovine“ kako biste se osećali voljenima. Vaš idealan ljubavni partner je osoba koja ceni vašu vernost i iskrenost, ali i razume vašu preosetljivost i česte promene raspoloženja. Odlično se slažete sa osobama čiji su numerološki brojevi 1 i 7.

Broj 3 - romantici

Po prirodi ste optimistični i velikodušni, dobronamerni, gostoljubivi i veliki esteta. Lako se zaljubljujete, pa vam je potreban partner koji će vam pružiti toplinu i sigurnost i koji će znati da vas zadrži svojim ponašanjem. Pošto ste u stalnoj potrazi za idealnim ljubavnim partnerom, često ulećete iz jedne veze u drugu. Slažete se sa šesticama, osmicama i devetkama.

Broj 4 – pustolovi

Iznad svega cenite svoju slobodu i nezavisnost. Domišljati ste i originalni, a zbog vaše zanimljive ličnosti rado ste viđeni u svakom društvu. U ljubavi ste često nepredvidivi i teško se za nekog trajno vezujete, jer svakome brzo pronađete manu. Pre nego što odlučite da se skrasite imate turbulentan ljubavni život. Vaši idealni partneri su jedinice i sedmice.

Broj 5 - tajnoviti

Komunikativni ste, snalažljivi, spretni, kreativni, šarmantni i zabavni. Obožavate izlaske, zabave i putovanja. Znate da zavodite, pa vam nije problem da budete sa bilo kojom osobom koju poželite da vidite pokraj sebe. S druge strane, u emotivnim odnosima ste često previše zakočeni jer sve racionalizujete i teško se otvarate. Najbolje se slažete s jedinicama i šesticama.

foto Pixabay

foto Pixabay

Broj 6 - umetnici

Maštoviti ste, tolerantni, kreativni i puni razumevanja za druge, što vas stavlja na vrh liste najpoželjnijih ljubavnih partnera. Zaljubljive ste prirode i u večitoj potrazi za srodnom dušom. Život bez ljubavi za vas je kao more bez soli. Vaše emotivne prohteve najbolje mogu da ispune osobe koje imaju lični broj 3 ili 5.

Broj 7 - osetljivi

Intuitivni ste, važna vam je duhovna komponenta, tolerantni ste i popustljivi, ali i izuzetno osetljivi, pa vas je lako povrediti. Teško se oporavljate posle ljubavnog brodoloma, potrebno vam je mnogo vremena da biste se iznova upustili u neku ljubavnu priču. U ljubavi ste nežni, romantični i spremni da učine sve zarad sreće „druge polovine“. Često birate pogrešne partnere. Ljubavnu sreću možete lako da ostvarite ako odaberete jedinice i dvojke.

Broj 8 - oprezni

Vi ste praktična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Ne zanosite se nerealnim ciljevima, vrlo ste oprezni i sistematični. Strpljivi ste i imate visok nivo samokontrole. Sve previše analizirate, pa i potencijalnog partnera i veoma ste oprezni. Plašite se da ne budete povređeni, zato dugo i pomno birate osobu sa kojom ćete započeti emotivnu vezu. Tražite ljubavnu sigurnost, odnosno vezu koja će odmah da nositi pečat odgovornosti i trajnosti. Najviše vam odgovaraju partneri rođeni u broju 3 i 9.

Broj 9 - osvajači

Po prirodi ste energični, strastveni, tvrdoglavi i eksplozivni. Više cenite bolno iskrenu istinu od „umivene“ laži. Imate veliku psihičku snagu, ali i izražen libido. Kad ste zaljubljeni, potpuno gubite glavu. Osvajate direktno i šarmantno i učinićete sve da osvojite osobu koja vam se sviđa. U ljubavi se odlično slažete sa trojkama i peticama.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    Svet se nemoze videti samo iz jednog ugla gledanja,jedino gde se moze mnogo videti a to sve zavisi od duhovnog stanja coveka,jer to je osnova naseg postoja ,ono odredjuje svu tezinu naseg zivota

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima