• 3

Rođeni u utorak su šarmantni i kreativni ljudi koji uživaju u životu: Kog dana ste vi rođeni?

, Telegraf

Vaše osobine i karakter zavise i od toga na koji ste se dan rodili

  • 3
kalenar, mesec

Foto: Pixabay.com

Obično se svi bavimo datumom na koji smo rođeni. On određuje naš horoskopski znak, ali retko kada obratimo pažnju na koji je dan pao naš "nulti" rođendan. Ipak, i to može mnogo toga da otkrije o našem karakteru.

Na koji dan ste vi rođeni?

Glasajte

Ponedeljak

Atraktivni ste i volite da budete lepo obučeni. Vredni ste, posvećeni poslu, taktični i promišljeni. Aktivni ste i ne volite da sedite kod kuće i izležavate se. Odličan ste prijatelj i imate razvijenu intuiciju.

Utorak

kalenar, mesec

Foto: Pixabay.com

Šarmantni ste i elegantni. Kreativni i uživate u životu bez obzira na iskušenja. Ponekada ste nepredvidivi. Ne volite da se svađate. Umete da motivišete ljude da ostvare svoj cilj. Saosećajni ste, velikodušni i pouzdani.

Sreda

Duhoviti ste, nesebični i uživate u svakom trenutku života. Iskreni ste i odani, pa vam se prijatelji poveravaju. Topli ste, brižni i pažljivi, pa vas je lako povrediti.

Četvrtak

Duhoviti ste i veseli, uvek imate razumevanja za tuđe probleme. Druželjubivi ste i velikodušni. Ambiciozni ste, a zahvaljujući tome uspešni u poslu koji obavljate.

kalenar, mesec

Foto: Pixabay.com

Petak

Uvek ste puni ideja, pa je zabavno družiti se sa vama. Uz mudrost i samopouzdanje to vam pomaže da uspete u poslu i životu. Ko emotivni partner ste odani i brižni. Uvek ste doterani.

Subota

Šarmantni ste i seksi, zbog čega ste veoma privlačni suprotnom polu. Prema porodici ste veoma pažljivi, ali i preema emotivnom partneru. Ambiciozni ste i ne odustajete lako dok ne ostvarite cilj.

Nedelja

Vesela ste i optimistična osoba, ali ste veoma ozbiljni kada se radi o važnim životnim ciljevima. Osećajni ste, pažljivi, trudite se da usrećite ljude. Radoznali ste, vredni i spremni da naučite nešto novo. Zato stalno napredujete!

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pametnjaković mlađi

    Do danas nisam znao da sam rođen u utorak, mislio sam da sam to nasledio genetikom.

  • Cool_Ica

    Znači moj karakter zavisi i od dana kada sam rodjena i od znaka u horoskopu itd. itd. Znači ništa ne zavisi od mene 😄

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima