• 4

Šta tačno znači kada vas neko sanja?

, Telegraf

Da li ste vi glavni lik ili sporedni statista scene u nečijoj podsvesti?

  • 4
snovi

Foto: Pixabay.com

Tumačenje snova je tema koja često fascinira ljude, ali isključivo ukoliko su u pitanju njihovi lični snovi. Priznajte, koliko god vama vaši snovi delovali zanimljivo, uopšte vas ne interesuje kroz kakve je avanture prošao vaš poznanik sinoć, tokom spavanja. Jedini način na koji se možda zainteresujete jeste ako vam ta osoba kaže da ste se i vi pojavili u tom snu. 

Šta zapravo znači kada nas neko drugi sanja? Da li smo mi neka posebna osoba u njegovom životu, a ni ne znamo, ili smo samo statista u filmu njegove podsvesti?

Sigurno vam se nekada dogodilo da vam je kolega ili prijatelj rekao da vas je video u snu. Možda ste se na momenat osetili posebnim, ili ste počeli da propitujete tu osobu šta ste vi tačno radili u snu. Kasnije ste se verovatno upitali kakvu vi ulogu imate u životu te osobe i zašto je baš vas sanjala.

Moramo da vas razočaramo

Važno je napomemnuti da je u snovima najvažniji kontekst. Mnogi psiholozi, ali i spiritualisti smatraju da snovi imaju posebna značenja. Naša podsvest kreira san, a ona poznaje naše biće mnogo bolje nego mi sami.

- Snovi su simbolični, osoba koja se pojavi nije zaista ona - kaže psiholog dr Vokata Džordž za časopis "Huffington post".

Ona smatra da ukoliko želite da dekodirate san morate da se upitate koju emociju, misao, ili osećaj povezujete sa osobom koju ste ugledali u svom snu. Obično osoba koja se pojavljuje u snu je sporedna kao ličnost, a važna u smislu šta ona predstavlja vama.

Ako vam neko kaže da je sanjao o vama, vi kao osoba nemate mnogo veze sa tim. Gotovo je nemoguće da saznate šta vi podsvesno simbolizujete toj osobi i nema potrebe previše da razmošljate o tome.

Tako da ako vam neko kaže da je sanjao o vama, nemojte to da shvatite preozbiljno. Ne radi se tu o vama, već o njima. I, iskreno, to vama ne znači ništa.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana

    Sanjala sam zvezdu koja pada ,i pomislila zelju koju sam pomislila i kad sam je u stvarnosti videla .Nazalost ta zelja mi se nije ispunila a ja cak nisam ni sa osobom o kojoj je ova zelja namenjena .

  • 😄

    Šta znači? Pa da me voli 😜

  • Lejla

    Sanjala sam noćas jedno smeđe oko letjeli smo u snovima visoko, visoko...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima