• 3

Dobro pogledajte mali prst na ruci: Njegova dužina nepogrešivo otkriva sve "male" tajne o vama

Da li ste introvertna ili ekstrovertna osoba? Verovali ili ne, odgovor se krije na vašem dlanu

  • 3
Sta vas mali prst govori o vama, Poster

Ilustracija: Nikola Jovanović

Hiromantija, odnosno proricanje sudbine pomoću ispitivanja dlana, je interesantna i veoma složena umetnost. Svi ste sigurno čuli šta otkriva linija života, glave i srca, ali verovatno niste znali da dužina malog prsta takođe može da bude ogledalo vaše ličnosti.

Zašto mali prst?

Svaki prst povezan je sa planetom i sa određenom vrstom energije. Dlan se smatra mapom naše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti i ogledalom vrlina i mana. Mali prst povezan je sa Merkurom, planetom komunikacije, putovanja i finansija.

Dužina i oblik malog prsta pokazuju kako se određena osoba snalazi u teškim situacijama, odnosno kako se suočava sa izazovima. Na osnovu dužine ovog prsta možemo da otkrijemo koliki smo avanturisti i da li smo introvertni ili ekstrovertni

Sve što treba da uradite jeste da uporedite dužinu svog malog prsta sa dužinom poslednjeg pregiba domalog prsta. Šta to otkriva o vama možete da saznate na sledećoj strani.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majkl Džondar

    Znači ja sam najgore pokupio. Imam kraći prsti, zbog mog posla mi to jako smeta a uopšte nisam osoba kao što je ovde opisana.

  • Da

    Neverovatno tačno

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima