≫ 

Da li ste mistik, egocentrik ili usamljenik? Test o mačkama otkriva dominantne crte vašeg karaktera

Test ličnosti koji gotovo nikada ne greši!

  • 5
test ličnosti, mačka, maca

Foto: Pixabay

Mačke su često asocijalne životinje koje smo uspešno pripitomili. Ipak, razočarani smo što se sa njima ne zbližavamo tako lako kao sa psima.

Bilo da ih volite ili ne, odnos prema mačkama može da otkrije mnogo toga o vašem karakteru.

Pomoću ovog testa ličnosti otkrije šta govori o vama način na koji doživljavate ove hladne, ravnodušne i ponosne ljubimce.

Koji od ovih opisa biste prvo upotrebili da okarakterišete mačke?

 

  1. Lenčare na suncu.
  2.  

  3. Tajanstvene su i nedokučive.
  4.  

  5. Prijatno su mekane na dodir.
  6.  

  7. Usamljena stvorenja.
  8.  

 

Rešenja pogledajte na sledećoj strani.

 

U jungovskoj psihologiji mačka predstavlja vaše istinsko unutrašnje biće. Time opis koji ste birali otkriva mnogo toga o vašem karakteru.

1. Lenčare na suncu

 

Odabrali ste karakteristike koje opisuju samu aktivnost životinje. Vi ste veoma fleksibilna osoba koja se dobro slaže sa drugima.

Prijatelji vas doživljavaju kao prijatnu osobu koja ostaje mirna u svakoj situaciji. Međutim, oni koji vas ne poznaju dobro često vas smatraju površnom osobom koja tuđe probleme ne shvata ozbiljno.

macka uziva u izlezavanju

Printskrin: Tiktok/ Kareem & Fifi

2. Tajanstvene i nedokučive

 

Istinktivno ste odabrali opis koji mačku karakteriše kao ljudsko biće. Osobine mačke koje su privukle vašu pažnju upravo su one koje i vi posedujete.

Vaše instinktivno biće je veoma samostalno i mistično. Nepredvidivi ste i slobodoumni, što često smeta ljudima u vašem okruženju.

mačka

Foto: Unsplash

3. Prijatno meke na dodir

 

Za vas mačke prestavljaju objekat, koji vam je drag i prijatan. Pomalo ste egocentrični, i smatrate da je sve na svetu podređeno vama. Imate mnogo samopouzdanja i volite da budete u centru pažnje.

Vama je uvek interesantno u životu. Svakog dana ste spremni na nove izazove.

mačka kauč

Foto: Pixabay

Usamljena stvorenja

 

Vi mačke smatrate izolovanim bićem od društva. Vaš izbor prideva "usamljen" kojim ste opisali ove životinje, otkriva da i sebe smatrate pomalo autsajderom.

Vaša povezanost sa emocijama čini vas toplom i nežnom osobom. Imate malo prijatelja, ali ste sa njima veoma bliski. Međutim, povremeno delujete preosetljivo ili melodramatično.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    3. mart 2021 | 18:36

    Mace najdivnija stvorenja🥰 nasmeju te, oraspoloze, leče maznjom i brigom oko vas, jedinstven i verni prijatelji😎. Nemoras ih kupati to rade same i lepo mirisu(na moju kremu za ruke) ne uništavaju obuću i namešta i nemoras ih dresirati? One znaju da se ponašaju ko dame i gospoda🥰

  • 534

    3. mart 2021 | 17:02

    Ko ima psa ima ljubimca a ko ima mačku ima gospodara. Mačkari razumeju o čemu govorim. Ne bi dao moju Mašu za 1000 pasa. 😼

  • Macanke

    3. mart 2021 | 17:45

    Boze, lijepe li su! A sto su svojeglave, neka su, obozavam ih!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA