Organska hrana, nega lica i šminka – šta sve možete da pronađete u dm-u?

Kompanija dm nudi uslugu onlajn poručivanja

  • 0

Da li ste znali da su dm drogerije jedan od najvećih ponuđača organske hrane u zemlji? Naime, ovaj drogerijski lanac broji više od 14.000 artikala, počevši od prehrane, segmenta nege i lepote, prirodne kozmetike, lične higijene, sve do proizvoda za domaćinstvo i negu beba. Brz tempo života zahteva efikasno korišćenje vremena i zato je dobro znati da sledeći put kada odete u drogeriju po svoju omiljenu šminku ili prirodnu kozmetiku, možete sebi da obezbedite poneki slasni zalogaj ili pak da pronađete pregršt ekoloških proizvoda.

Kupci mogu da nađu svoje omiljene proizvode u čak 108 dm drogerija u našoj zemlji. Pored toga, kompanija dm nudi uslugu onlajn poručivanja koja se može obaviti preko platforme Glovo. Uz svega nekoliko klikova omiljeni proizvodi iz dm-a stižu na željenu adresu u roku od 60 minuta. Ova usluga je za sada u Srbiji dostupna u sedam gradova – Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Čačku i Pančevu.

Privatne robne marke potpisane nemačkim kvalitetom

dm drogerije Foto: Promo

Specifičnost najvećeg drogerijskog lanca u Evropi jesu privatne robne marke kojih je čak 27, a odlikuje ih identičan kvalitet u svih 13 zemalja u kojima kompanija posluje. Najpoznatiji brendovi dm-a su Balea – koja pruža visokokvalitetan asortiman za negu od glave do pete, pozicionirajući se kao omiljeni izbor mladih – i alverde – sertifikovana prirodna kozmetika s tradicijom dužom od 30 godina. Pod tom markom muškarci takođe mogu da pronađu svoje favorite, kao i u asortimanu Balea MEN proizvoda koji krase Muški svet dm drogerija. Tu su i dobro prepoznatljivi brendovi babylove i Denkmit.

Za zdraviji život i jači imunitet

Još jedan zaštitni znak kompanije, brend dmBio, predstavlja privatnu robnu marku s najširom ponudom organske hrane u Srbiji koja je kupcima dostupna po pristupačnim cenama u svim dm drogerijama u zemlji. Sa preko 300 proizvoda organskog porekla, dmBio vam omogućava da svaki obrok obogatite hranljivim zalogajima, bilo da je reč o organskim žitaricama, namazima, orašastim plodovima, grickalicama, raznim pastama, začinima, sosovima, uljima ili jelima za brzu pripremu.

Pored toga, na policama dm drogerija nalazi se bogat izbor proteinskog programa i Mivolis proizvoda koji će vašem organizmu pružiti idealan balans i energiju.

Sve za vašu negu i lepotu

dm drogerije Foto: Promo

U dm drogerijama dostupan je veliki broj novih brendova, hibridnih i višenamenskih proizvoda, prirodne i organske kozmetike i čuvenih azijskih linija proizvoda za negu lica – korejske (K-Beauty) i japanske (J-Beauty). Takođe, u dm-u možete da pronađete i preko 70 ekskluzivnih brendova, kao i da se informišete o novostima iz sveta nege i lepote.

Koža, kosa i nokti, osim što su pokazatelj načina negovanja, otkriće i zdravstveno stanje organizma. Za negu „iznutra“ u dm-u su dostupni brojni preparati važni za imuni sistem, kao što su vitamini, esencijalni minerali i suplementi.

Za najmlađe članove porodice: Sve od prehrane do nege

dm drogerije Foto: Promo

Adaptirane mlečne formule za svaki uzrast, hrana za bebe, flašice, cucle, proizvodi za negu i higijenu, samo su deo asortimana zbog kog je baš ovaj kutak najdraži izbor roditelja. Među raznovrsnim markama kao što su babylove, Hipp, Pampers, Aptamil dostupne su pelene najboljeg kvaliteta, vlažne maramice, bebi puderi, platnene i pelene za plivanje, kao i dohrana.

Za roditelje i njihove mališane kreiran je babybonus program koji kompanija sprovodi već 10 godina, pružajući im brojne pogodnosti. Tako svim roditeljima beba starosti do šest meseci koje su rođene na teritoriji Republike Srbije, učlanjenjem u dm babybonus program, drogerijski lanac daruje poklon paket i korisnu brošuru sa savetima i mnogobrojnim popustima. Pored toga, do druge godine deteta periodično im na kućnu adresu stiže i knjižica s vaučerima sa popustima na atraktivne baby proizvode iz dm asortimana.

Asortiman uz koji ćete zavoleti čišćenje

Denkmit, brend s dugom tradicijom i zvezda čišćenja iz dm drogerija, obuhvata proizvode za pranje i negu veša i uklanjanje mrlja, specijalna sredstva za održavanje domaćinstva, inovativne osveživače vazduha i frižidera, kao i parfeme za veš. Ovaj simbol za visokoefikasna sredstva za pranje, čišćenje i brisanje, pored veoma povoljnih cena, karakterišu i najviši ekološki standardi proizvodnje. Pored toga, renomirane marke koje možete da pronađete u dm prodavnicama, kao što su Cillit Bang, Frosch, Cif i brojne druge, omogućiće da zavolite kućne aktivnosti, pa čak i čišćenje najproblematičnijih područja vašeg domaćinstva.

Kompanija dm nastaviće da razvija celokupnu ponudu vodeći se uvek istim ciljem – odgovoriti na potrebe kupaca i opravdati devizu: Moj dm za sve što mi treba!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA