Rođendanski mesec u STOP SHOP ritejl parkovima

Mi slavimo, vama poklanjamo šoping vaučer za najbolju STOP SHOP maskotu

  • 0
stop shop Foto: Downtown films Zemun

Nije rođendan svaki dan, ali u aprilu - jeste! Naši STOP SHOP ritejl parkovi će, zajedno sa svojim posetiocima i uz sjajne akcije, proslaviti svoje rođendane. STOP SHOP ritejl parkovi Vršac i Požarevac slave svoje treće rođendane, STOP SHOP Niš peti, STOP SHOP Čačak čak šesti.

Ovo su odlični razlozi da u periodu od 19. do 23. aprila, slavljeničku atmosferu u Požarevcu i Nišu upotpune i super popusti na artikle iz široke ponude brendova. A posle toga, od 26. do 30. aprila, slavljenička atmosfera će biti i u STOP SHOP ritejl parkovima u Vršcu i Čačku, gde sve posetioce takođe očekuju sjajne akcije i popusti omiljenih brendova.

Kada STOP SHOP slavi, on poklanja svojim vernim posetiocima i fanovima. Tako je i ovog puta. Svi posetioci su pozvani da učestvuju u rođendanskom Fejsbuk onlajn konkursu "Oživi STOP SHOP maskotu". Oni treba da kreiraju (ili nacrtaju, naslikaju...) STOP SHOP maskotu, daju joj ime i smisle kratku priču o njoj. Najkreativnijeg autora (po jedan iz svakog od ovih gradova), po izboru žirija, kojeg predvodi poznati muzičar Inspektor Blaža, STOP SHOP će obradovati vrednim poklonom - vaučerom u iznosu od 500 EUR (u dinarskoj protivvrednosti).

stop shop Foto: Downtown films Zemun

Istina je da nema rođendana bez čestitki! Zbog toga vas STOP SHOP poziva da učestvujete i u Instagram konkursu za najbolju STOP SHOP rođendansku čestitku. Za tri najkreativnije želje, u svakom gradu koji slavi, biće dodeljeni posebni poklon kuponi u iznosu od 5000 dinara.

Da je kupovina u STOP SHOP ritejl parkovima bezbedna i u skladu sa međunarodnim standardima potvđuje i nedavno dobijeni sertifikat o usaglašenosti sa COVID-19 sigurnosnim merama, od strane Centra za bezbednu kupovinu (SSC), nezavisne kompanija iz Švedske, koja procenjuje sigurnost šoping centara i ritejl parkova širom sveta.

Zato ne brinite, pravac STOP SHOP – jer mi smo tu za vas.

Sve informacije o aktivnostima i ponudi STOP SHOP-ova u Srbiji možete naći na sajtu, kao i na zanimljivom "STOP SHOP Kutku" kojem se pristupa očitavanjem QR koda.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA