≫ 

Ko ne zna naučiće za tili čas: Evo kako najlakše da odvojite i otkoštate batak i karabatak sa pileta

Lakše je nego što se mislili - naravno uz trikove profesionalnog kuvara

  • 2

Video: Trikovi profisionalnog kuvara: Evo kako najlaške da odvojite batak i karabatak sa pileta

Video: Otkoštavanje batka i karabataka je veoma jednostavno: Profesionalni kuvar vas uči

Mnogima odvajanje bataka i karabataka predstavlja pravu muku, a zapravo može veoma brzo da se nauči.

S obzirom na to da su praznici vreme kada kulinarske veštine dolaze do izražaja ne bi valjalo da ne znamo ovu jednostavnu a važnu tehniku. Zbog toga nam je Ivan Čorbić, profesionalni kuvar pokazao kako se to radi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ivan Čorbić (@corbathechef)

Kod odvajanja batka i karabataka je važno da znate konstrukciju mesa i druge stvari koje možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Saveti profesionalnog kuvara: Kako da prepoznate i odaberete svežu ribu

Video: Saveti profesionalnog kuvara: Evo kako najlakše da očistite svežu ribu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA