• 2

Ko ne zna naučiće za tili čas: Evo kako najlakše da odvojite i otkoštate batak i karabatak sa pileta

, Telegraf

Lakše je nego što se mislili - naravno uz trikove profesionalnog kuvara

  • 2

Video: Trikovi profisionalnog kuvara: Evo kako najlaške da odvojite batak i karabatak sa pileta

Video: Otkoštavanje batka i karabataka je veoma jednostavno: Profesionalni kuvar vas uči

Mnogima odvajanje bataka i karabataka predstavlja pravu muku, a zapravo može veoma brzo da se nauči.

S obzirom na to da su praznici vreme kada kulinarske veštine dolaze do izražaja ne bi valjalo da ne znamo ovu jednostavnu a važnu tehniku. Zbog toga nam je Ivan Čorbić, profesionalni kuvar pokazao kako se to radi.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ivan Čorbić (@corbathechef)

Kod odvajanja batka i karabataka je važno da znate konstrukciju mesa i druge stvari koje možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Saveti profesionalnog kuvara: Kako da prepoznate i odaberete svežu ribu

Video: Saveti profesionalnog kuvara: Evo kako najlakše da očistite svežu ribu

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ss

    Batak nema košticu da bi ga otkoštavali,ima kost te možemo jedino da ga otkostimo...

  • KucaKuca-Kuca

    Izmislio toplu vodu

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima