GardenFresh frižider kao idealan kulinarski saigrač

Nećete morati ni da vodite račina koliko puta otvarate vrata od frižidera i da li time povećavate unutrašnju temperaturu

  • 0
Gorenje frižideri

Foto: Promo/Gorenje

Čvrsto verujemo da sve što vam je potrebno posle naporne radne nedelje jeste lagan i odmoran vikend, za koga će najbolju uvertiru da napravi upravo okupljanje sa dragim prijateljima! Da bi ugođaj bio potpun, valjalo bi pripremiti i laganu večeru, okrenuti sav nameštaj ka televizoru i prepustiti se uživanju u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu – Evropskom prvenstvu u fudbalu. Verovatno vam se čini da su glavni saveznici za savršeno veče dobro raspoloženje i kvalitetna utakmica, ali, ne treba potcenjivati ni značaj ukusne hrane i hladnog pića u ovim vrelim letnjim večerima!

Zbog toga, Gorenje, kao ponosni sponzor Evropskog prvenstva u fudbalu 2020, još jednom specijalnom letnjom akcijom obezbediće da ovakvo veče prođe bez mane, ovog puta uz pomoć svojih GardenFresh frižidera. Kada sa posla svratite u supermarket sa namerom da nabavite sve namirnice za večernje rashlađivanje, ne morate kalkulisati da li će baš sve ukusne voćke, paketi vode ili hladne limenke naći mesto na policama! Specijalno dizajnirana unutrašnjost GardenFresh frižidera omogućiće vam da sve što ste kupili spakujete u roku od nekoliko minuta i prepustite se daljem pripremanju ugodne večeri.

Gorenje frižideri

Foto: Promo/Gorenje

Sada, kada ste sa lakoćom spakovali piće, brigu o brzom i efikasnom hlađenju prepustite inverterskom kompresoru. Čak više nećete morati ni da vodite račina koliko puta otvarate vrata od frižidera i da li time povećavate unutrašnju temperaturu, jer će motor kompresora omogućiti da sve bude ohlađeno baš onako kako to iziskuju junske temperature!

Naravno, za prijatno veče neophodna je i osvežavajuća, lagana hrana, čiju će svežinu sačuvati opcija SuperCool, koja značajno smanjuje temperaturu, kako bi brzo rashladila namirnice posle velikih kupovina. U tome će joj pomoći i prostrana MultiBox višenamenska kutija, koja ne propušta vazduh i štiti namirnice od isušivanja, istovremeno ne mešajući mirise namirnica sa drugih polica.

Gorenje frižideri

Foto: Promo/Gorenje

Sve ove napredne funkcije upakovane u elegantan dizajn omogućiće da veče prođe besprekorno, pa će vaša jedina briga za takvo veče biti koja će brojka stajati pored imena vašeg omiljenog fudbalskog tima! Naravno, ukoliko baš i niste veliki fanovi sportskih događaja, kraj radne nedelje možete obeležiti neobaveznim ćaskanjem sa prijateljicama uz ispijanje osvežavajućih napitaka. Gorenje GardenFresh frižideri će omogućiti da vam svi sastojci budu na vidiku, tako da svaka priprema prođe brzo i jednostavno, a vama će ostati samo da se prepustite uživanju u letnjim večerima i radujete kratkom predahu za vikend.

U skladu sa tim, Gorenje je odlučilo da specijalnom letnjom akcijskom ponudom GardenFresh frižidera, dodatno olakša izbor idealnog kulinarskog saigrača, a mi verujemo da će i pored savršene cene i inovativnog dizajna spoljašnjosti, prevagnu, kao i uvek, odneti brojne korisne i praktične opcije. Pored letnje akcijske ponude koja će trajati do 18. jula 2021. godine (ili do isteka zaliha), očekuje vas i specijalan poklon – paket od 12x0,5 L Coca Cola Zero, pravo osvežavajuće piće za poluvreme. Na vama je samo da se odlučite koji je GardenFresh frižider idealan saigrač za vas.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA