Zaštita očiju je novi trend u digitalnom svetu

Pravo je vreme da krenete da vodite računa o svojim očima

  • 0
naočare Barner Foto: Barner

Da li proverite telefon odmah nakon što se probudite? Da li uključite TV čim uđete u kuću? Možda ste jedni od onih koji uključuju računar na poslu pre ispijanja jutarnje kafe?

Naš "romantični odnos" sa ovim uređajima, koje koristimo do 70% dana, ugrožava zdravlje naših očiju. Zračenje ekrana, koji je postao glavno sredstvo komunikacije sa svetom, prijateljima i voljenima, polako, ali sigurno utiče na naš vid i opšte zdravlje.

Ako i vi veći deo dana provodite ispred računara ili telefona i izloženi ste štetnom plavo-ljubičastom i LED svetlu, naočare marke Barner su zaštita koja vam je potrebna. Ovaj španski brend osnovan je 2017. godine u Barseloni, sa motivom da poboljša poteškoće koje nameću savremeni i digitalni svet, kao i da kupcima obezbedi moderne i kvalitetne naočare koje će uživati da nose.

Nije slučajno što je za manje od četiri godine Barner postao lider na svetskom tržištu, prodajući svoje proizvode u više od 174 zemlje. Zaštitna sočiva presvučena su ultra tankim slojevima koji su otporni na ogrebotine, ne zadržavaju kapljice prašine i vode i vrlo lako se čiste. Ove moderne naočare minimiziraju nesanicu, tenzijske glavobolje, smanjuju očni pritisak i zamagljen vid i pomažu kod hroničnog umora.

Apsolutna zaštita od štetnog svetla nije jedina prednost Barner naočara. Udobnost, mala težina i prelepi, urbani dizajn velikog broja dostupnih okvira daće vam kul izgled i savršeno se uklopiti u svaku vašu kombinaciju.

Barner može da ima i letnji izgled i da štiti i od sunca. Click-on umetak je savršen proizvod za predstojeće leto: potpuno transformiše zaštitne Barner naočare u samo par sekundi. Nakon rada na računaru, pomoću ovog korisnog dodatka vrlo lako možete svoje Barner zaštitne naočare da pretvorite u naočare za sunce i nosite ih na ulici, omiljenoj plaži ili avanturi u planinama.

Veliki izbor naočara sa visokom zaštitom ekrana sada je dostupan i u našoj zemlji. Pogledajte ponudu ovde.

Pravo je vreme da krenete da vodite računa o svojim očima, za šta nema boljeg načina od korisnog i modernog Barner dodatka vašem zdravlju i stilu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA