• 0

Savršeno porodično kupatilo

Ubrzani način života sa sobom nosi puno promena, pa tako i porodično kupatilo nije uvek oaza za uživanje već prostor u kom se smenjuju svakodnevne rutine svakog člana porodice

  • 0
Geberit kupatila

Foto: Geberit

Verovatno vam se već dogodilo da u trenutku vašeg opuštanje tokom tuširanja neko pokuca na vrata i pita kada će kupatilo biti slobodno, ili vam je zasmetala nesložena kozmetika na umivaoniku koje je neko pre vas ostavio. Pored takvih stvari, porodično kupatilo zahteva i viši stepen održavanja koje obično pripadne samo jednoj osobi u porodici.

Zbog takvih stvari važno je da porodično kupatilo bude opremljeno funkcionalnim nameštajem i elementima minimalističkog stila, koji se lako održavaju. Geberit je za vas izdvojio par kupatilskih elemenata koji pristaju savršenom porodičnom kupatilu i koji mogu obezbediti dobro funkcionisanje dinamične zajednice.

Oko umivaonika se ujutru često okupi puno ljudi kako bi se pripremili za novi dan. Tako se dogodi da na umivaoniku ostane puno kozmetičkih preparata ili fen za kosu. U tu svrhu treba obezbediti adekvatni ormarić za umivaonik u kom se stvari koje se koriste svaki dan mogu lako odlagati. Serija Acanto, pored savršenog umivaonika, nudi i ormarić sa praktičnim rešenjima, prilagodljivim prostorom za odlaganje i detaljima za veću udobnost. Ako ipak želite da vam preparati budu još dostupniji, možete se odlučiti za magnetne table iz ove serije, koje mogu da se postave na zid, omogućavaju da se posude za odlaganje ili držači postave tačno tamo gde su vam potrebni.

Geberit kupatila

Foto: Geberit

U oslobađanju prostora na umivaoniku može vam pomoći i adekvatan prostor za fen ili peglu za kosu. Ova serija i ogledalo iste nude vam savršeno rešenje za odlaganje ovih aparata. U sebi sadrži utičnicu, pa vam ovi aparati mogu biti na dohvat ruke. Takođe, ormarići sa ogledalom nude integrisan USB priključak pa dok se pripremate za posao ili spremate decu za školu možete puniti svoj telefon i biti sigurni da niste propustili bitne alarme koji vam olakšavaju jutro.

Geberit kupatila

Foto: Geberit

Kada govorimo o prostoru za toalet, složićete se da je najčešća rasprava u okviru porodice oko toga da li je daska za toalet podignuta ili spuštena. U svom asortimanu Geberit ima sedišta sa sporim zatvaranjem koje je nakon upotrebe dovoljno samo pokrenuti, a ono će bez neprijatnih zvukova doći na svoje mesto. Posao čišćenja toaleta je takođe olakšano uz Geberit dizajn, s obzirom na to da se poklopac i WC sedište mogu lako ukloniti, dok su Rimfree® WC šolje, upečatljive estetike bez skrivenih mesta za taloženje nečistoća i bakterija odličan izbor za porodična kupatila.

Geberit kupatila

Foto: Geberit

I poslednji, ali jednako važan element svakako je prostor za tuširanje. Bez obzira na veličinu prostorije, kada je porodično kupatilo u pitanju, dobro je da prostor za tuš ne zauzme puno mesta, pa se možete odlučiti za jednostavna rešenja poput tuš kade Sestra. Ova tuš kada idealna je za tuširanje dece, jer je tako izrađena da sprečava klizanje. Takođe, ukoliko vaša porodica ubraja i psa ova tuš kada dobra je i za njegovo održavanje jer on samo može da joj pristupi bez podizanja.

Geberit Sestra tuš kada je takođe laka za održavanje. Ona sadrži praktični grebenasti umetak ispod poklopca koji se može lako ukloniti i očistiti.

Svaki član vaše porodice zaslužuje udobnost, baš kao i vi. Pri opremanju porodičnog kupatila treba razmišljati o mogućim izazovima i dugoročnim rešenjima. Birajte pametno i opremajte funkcionalno!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok