Kako da vaš dom uvek bude spreman za goste?

Usisavanje životnog prostora većini ljudi danas je aktivnost koja ih umara, u kojoj ne uživaju i koju obavljaju samo zato jer stvarno moraju

  • 0
Samsung Be spoke jet usisivač Foto: Samsung

Međutim, ima i onih kojima je usisavanje kao neka mala terapija uz koju odmore mozak, a pritom posle imaju i čist dom. Ne samo da je kuća na oko drugačija nakon usisavanja, nego se odmah može osetiti i svežiji vazduh, ali i zadovoljstvo jer smo se rešili nevidljive prašine, alergena i sitnih čestica, kao i dlaka kućnih ljubimaca.

Međutim, ne može baš svaki usisivač da nam pomogne pri rešavanju svih navedenih "napasti", te kada kupujemo usisivač za svoj dom treba da biramo najkvalitetniji. Na tržištu se posebno ističe Samsung Bespoke Jet usisivač koji, osim što vam omogućava da uživate u besprekorno čistoj kući, efikasno zadržava sitne čestice prašine što vazduh u prostoriji drži čistim, isto kao i podove.

Ne morate razmišljati ukoliko vam se iznenada jave gosti i kažu da ste im usput da svrate na kafu, vaš stan će uvek biti cakum pakum. Potpuno napunjena baterija omogući će vam autonomiju čišćenja od sat vremena, a slučaju da uređaj koristite duže od toga, bateriju možete bez problema zameniti drugom, te tako dodatno produžiti vreme rada na više od dva sata. All-in-One Clean Station postolje će vam služiti da baterija bude uvek puna i spremna kad god vam zatreba.

Samsung Be spoke jet usisivač Foto: Samsung

Bespoke Jet dolazi u minimalističkom, kompaktnom dizajnu i sigurno će podići čišćenje vašeg doma na novi nivo. Višeslojni sistem filtracije omogućava ispuštanje samo čistog vazduha i stvaranje zdravijeg okruženja. Kako se vazduh usisava, glavni ciklon odvaja velike čestice prašine, koje se zatim skupljaju u metalni mrežasti filter. Mikrofilter zatim hvata sitne čestice prašine, a na kraju filter za finu prašinu zadržava mikro prašinu. Svi delovi filtera su perivi tako da se mogu održavati higijenski čistima. All-in-One Clean Station™ postolje korisnicima tokom samog čišćenja osigurava higijenu u prostoriji. Kada je priključen, All-in-One Clean Station™ postolje omogućava efikasno pražnjenje rezervoara bez ispuštanja sitnih čestica prašine, a sve zahvaljujući Air Pulse tehnologiji.

Bilo da se koristi na tvrdim podovima ili tepisima, Bespoke Jet™ pruža efikasno čišćenje i stvara do 210W usisne snage, a sve zahvaljujući Samsung digitalnom inverterskom motoru.

Telo Bespoke Jet usisivača teško je svega 1,44 kilograma, što je dovoljno lagano za manevrisanje i čišćenje cele kuće i različitih površina poput nameštaja, stolova, ormara, roletni na prozorima, stepenica, pa čak i onih teško dostupnih mesta ispod kućnih uređaja.

Samsung Be spoke jet usisivač Foto: Samsung

Samsung Bespoke Jet usisivač savršen je izbor i za vlasnike kućnih ljubimaca jer im pomaže da dom održavaju čistim. Posebno je napravljen da zadovolji potrebe vlasnika kućnih ljubimaca kad je u pitanju čišćenje doma i savršen je izbor usisivača i za vlasnike i za njihove krznene prijatelje.

Svi Jet usisivači dolaze sa delom za kućne ljubimce koji kombinuje gumenu papuču i četke za lako uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca. Pored toga, višeslojni sistem filtriranja usisava 99,99% čestica prašine i mikroprašine koje potiču od vaših kućnih ljubimaca, a stanica za čišćenje automatski prazni kesu čime sprečava razvoj bakterija – i tako čišćenje čini inteligentnijim i efikasnijim.

Bežični Bespoke Jet usisivač omogućava potpunu slobodu kretanja po prostoriji tokom čišćenja, a zahvaljujući mekom valjku Jet Dual četke olakšano je sakupljanje krupnijih čestica prašine sa tvrdih podloga. Kako je usisivač bežični, ne morate voditi računa o tome gde vam se nalazi utičnica niti vući kablove za sobom. Napokon je usisavanje postalo zabavno, a tu je i 5 godina garancije za dodatnu bezbrižnost.

Samsung vam daje 5-godišnju garanciju na određene modele Samsung frižidera, mašina za pranje veša, ugradnih kuhinjskih aparata i usisivača kupljenih između 1.12. i 31.12.2022. Izaberite jedan ili više modela Samsung uređaja i budite bezbrižni. Više informacija možete pronaći na sledećem linku: www.samsung.com.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA