Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta znači sanjati da vam ispadaju zubi? Podsvest vam možda šalje poruku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Značenja je mnogo

  • 0
zubobolja, noć, bol, bol zuba Foto:Shutterstock

Snovi su vekovima opčinjavali filozofe i umetnike. Naučnicima još uvek nije jasno kako i zbog čega sanjamo, a mnogi veruju da nam snovi šalju određene poruke.

Kada je reč o snovima u kojima vam ispadaju zubi, kako piše "Deltadentalwa", značenja je mnogo - i onih dobrih, i onih loših.

U nastavku teksta pročitajte šta sve ispadanje zuba u snu može da znači.

1. Progresija

Zubi su često simboli odrastanja: rođeni ste bez zuba, dobijate mlečne zube, gubite mlečne zube, dobijate zube za odrasle. Kod odraslih osoba, ovaj san bi mogao predstavljati progresiju iz jedne situacije u drugu.

2. Preporod

San o ispadanju zuba može da simbolizuje rađanje nečeg novog. Čin ispadanja zuba odražava napetost, a ponekad i bol koji dolazi kada se započne nešto novo. Novi posao, novi dom, nova veza ili prolazak kroz period značajnog rasta.

3. Osećaj nesigurnosti

Ispadanje zuba povezano je sa gubitkom i važnim životnim promenama. Ovaj san može ukazivati na to da se nosite sa nekom vrstom gubitka, poput naglog prekida veze ili promene posla.

4. Težak izbor

Ovaj san bi mogao da predstavlja osećaj da ste izgubili sposobnost da prerađujete kritične informacije potrebne za donošenje odluke.

(Telegraf.rs)

Video: Njega svakog jutra budi najslađi dlakavi budilnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA