Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta znači sanjati osobu koja je preminula? Svaki san ima simbolično značenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tumačenje ovog sna zavisi od situacije kako ste sanjali preminulog

  • 1
menopauza, nesanica, problemi sa spavanjem Foto: Shutterstock

Da li se nekada sanjali osobu koja više nije na ovom svetu? Verujemo da je odgovor potvrdan, jer su snovi o preminulim osobama prilično česti.

Postoji mnogo tumačenja ovog sna koji zavise od konkretne situacije kako ste sanjali osobu koja je preminula.

Zato je vrlo važno da zapamtite što više detalja iz sna kako biste ga mogli bolje da ga protumačite.

1. Pokojnik vam daje poklon

Primanje bilo kakvog poklona od osobe koja nije živa u snu predstavlja dobar znak. Ovi pokloni imaju simbolično značenje i uglavnom sadrže skrivenu poruku, a vi morate da otkrijete koju.

Obratite posebnu pažnju na sitne detalje kao što su lokacija i ljudi oko vas, jer ćete samo tako shvatiti o čemu je reč, piše "Dreamdictionary".

2. Nešto vam traži

Pokojnici u snu obično traže hranu, novac, odeću ili vodu. Ukoliko vam pokojnik traži hranu, to znači da kroz nju želi da vam pokaže neku vrstu emocije. Slična stvar je i sa vodom, jer vam ta osoba možda navodi da preispitate odluke koje donosite u poslednje vreme.

Odeća u snovima je veoma interesantan simbol, jer znači da nas neko greje i štiti. Ako vam osoba koja sanjate traži novac, to je pozitivan znak.

3. Sanjati pokojnika da je oživeo

Ovo znači da vam osoba koju sanjate veoma nedostaje i da se još niste pomirili s njenim odlaskom. Možda osoba želi da vas podseti da je uvek tu, za vas, u vašim mislima i srcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    5. maj 2023 | 17:53

    Moj brat je umro prošle godine, iznenada, u 35 godini. Sanjala sam ga do sada 3 puta i svaki puta se odjednom pojavio ispred mene a ja nisam znala šta da radim od sreće jer je živ. Iako sam u podsvesti znala da je mrtav tu sreću nemogu da vam opišem. Svaki dan molim Boga da mi ponovo dodje u san jer mi bas nedostaje i nemogu da se pomirim da ga više nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA