Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta znači kada sanjate bivšeg dečka? Novi životni izazovi i prevazilaženje prošlosti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ako se pitate šta znači videti bivšeg u snu, razmislite o tome kako se osećate prema njemu i koja sećanja povezujete sa njim

  • 3
Bivši dečko Foto: Shutterstock

Ako imate živopisan san o svom bivšem dečku, možda ćete se osećati tužno, iznenađeno ili zbunjeno. Videti ljude koje poznajete u snu je prilično uobičajeno, ali ako se bivši pojavio u vašim snovima, razumljivo je da se zapitate šta to znači.

Jedno tumačenje ovog sna je da niste u potpunosti prevazišle raskid. Ako još uvek gajite osećanja prema svom bivšem, ona se mogu pojaviti u vašim snovima jer snovi mogu replicirati stvarnost. Međutim, vaša stvarna osećanja prema bivšem ne moraju nužno biti romantična. Takođe možete doživeti frustraciju, bes, tugu ili ljubomoru, pa se i to može reflektovati u snu.

Ako ste sanjale bivšeg momka, to ne znači nužno da treba da se pomirite sa njim.

San o bivšem možda uopšte nije o vašem prethodnom partneru. Umesto toga, vaš bivši može predstavljati još jedan element u vašem životu. Ako se pitate šta znači videti bivšeg u snu, razmislite o tome kako se osećate prema njemu i koja sećanja povezujete sa njim. Te emocije mogu biti važnija komponenta sna, a ne konkretno vaš bivši. Na primer, ako pomisao na vašeg bivšeg vama izaziva osećaj stresa ili frustracije, razmislite šta u vašem trenutnom životu izaziva te iste emocije.

Sanjati pomirenje sa bivšim dečkom

To što ste sanjale pomirenje, ne mora nužno da znači da ka tome i stremite. To zapravo samo može značiti da vam nedostaju neki aspekti vaše veze ili vašeg života kakav je on bio tokom veze sa tim dečkom.

Ukoliko ste u snu osećali emocije poput mira i spokoja, to može značiti da ste zapravo spremni da nastavite dalje. U ovom slučaju pomirenje sa dečkom zapravo simbolizuje pomirenje sa prošlošću. Sada ste spremni da uđete u novu vezu, ili ste zadovoljni sa time da budete sami.

Međutim, ako ste u snu vi inicirali pomirenje, a pritom se osećali očajno, to može značiti da ipak želite da se pomirite sa njim. Ako je to slučaj, dobro razmislite da li ima svrhe ponovo ulaziti u vezu sa njim i da li biste oboje bili spremni da se potrudite oko vaše veze.

Sanjati svađu sa bivšim dečkom

Ukoliko sanjate scenario koji se u stvarnom životu već odigrao, to znači da još uvek niste spremni za novu vezu, te vas vaša podsvest podseća zašto ste i dalje sami.

Sa druge strane, ako sanjate svađu sa bivšim dečkom koja se zapravo nije dogodila, to znači da niste razrešili sve vaše probleme, da niste spokojni i da ne znate kako da izađete na kraj sa njima.

Sanjati bivšeg dečka koji se oženio

Ovakav san zapravo se može protumačiti na mnogo širi način, koji se tiče ne samo vaše prethodne veze, već vašeg celog života.

Venčanje je simbol raskrsnice u životu, a vaš bivši dečko simbol vama bliske osobe. Zato ovaj san treba tumačiti kao veliku prekretnicu u životu, u kojoj ćete oprostiti nekom bliskom ko vas je povredio i to ne nužno na ljubavnom planu.

(Telegraf.rs)

Video: Zorana Šulc: Zbog sna sam znala da ću još živeti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA