Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta znači sanjati o detinjstvu? Neizbežna promena, rast i potreba za begom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj san takođe znači i učenje

  • 1
detinjstvo, dete, deca Foto: Shutterstock

Sanjati o detinjstvu može da simbolizuje želju da se vratite u ono vreme kada je u vašem životu sve bilo jednostavno i lako, iako vam se kao detetu to nije činilo.

Kada ste dete, nemate nikakvu odgovornost i obično možete da se oslonite na odraslu osobu koja će rešiti vaše probleme umesto vas. Kako starite i postajete nezavisni, morate naučiti da rešavate sopstvene probleme i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Ponekad ovo može biti stresno, pa nije ni čudo što je biti dete vrlo česta želja.

Možda biste želeli da se zapitate da li se u poslednje vreme dogodilo nešto što bi vas moglo staviti pod pritisak od kojeg bi vas spasao samo neki beg u bezbrižnost.

Snovi o detinjstvu takođe mogu ukazivati na nerešena pitanja koja se odnose na tu tačku u vašem životu ili simbolizovati stanje nevinosti ili bespomoćnosti.

Na primer, ako vam se nešto traumatično dogodilo u godinama u kojima ste bili premladi da biste to pravilno razumeli, možda ćete se ponovo osvrnuti na to u svojim snovima danas, u pokušaju da se nosite sa emocijama koje ste tada osećali. Snovi nam mogu dati priliku da pristupimo poteškoćama naših ranijih života iz zrelije ili bolje upućene perspektive.

Ovaj san takođe znači i učenje. Detinjstvo prelazi kada uđete u odraslo doba. Stoga, ovi snovi nagoveštavaju tranziciju. Promena je neizbežna.

Morate se pripremiti i suočiti se sa izazovom u životu. Ovaj san nagoveštava postignuće. Polaganje visokih ispita u detinjstvu znači uspeh i prosperitet, piše "Mindyourbodysoul.com".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    25. maj 2023 | 18:26

    Znaci da si prdnuo u cabar, I da se polako spremas na put...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA