Vreme čitanja: oko 3 min.

Šta znači sanjati drvo: Može da bude dobar i loš predznak

Vreme čitanja: oko 3 min.

Drvo u snu može da predstavlja rast, mentalni uspon i materijalno bogatstvo, ili pak razočaranje i loša osećanja

  • 0
Drvo Platan Foto: Shutterstock

San o drvetu može da ima mnogo različitih značenja; neka su dobra, a druga loša.

Drvo u snu može da predstavlja vaš rast kao ljudskog bića, vaš mentalni uspon i materijalno bogatstvo, dok sa druge strane, može da znači i razočaranje i loša osećanja.

Sanjati drvo nekada ilustruje doslednost vaše vere i onoga u šta verujete da predstavlja mentalnu evoluciju. Ovakav san je prikaz kako rastete i povezujete se sa svojim prijateljima i porodicom.

Ovaj san takođe znači, kako prenosi "Dream Christ", da je vaš rast zasnovan na pozitivnoj energiji koju imate. Otvara vrata za uzbudljive nove ljude da uđu u vaš život.

Topola, proleće, procvetalo drvo, Foto: RINA

San da ste videli drvo

Ako ste u snu videli drvo, to je savršeno! Ovakav san ukazuje da ćete uskoro postići značajnu materijalnu i duhovnu evoluciju. Ako pritom prepoznajete vrstu drveta, to ukazuje da ćete se dobro ponašati u svojoj ulozi. Ako pak vidite sasvim nepoznato drvo, to znači da će se u vašem životu dogoditi nešto izuzetno.

Sanjati da se penjete na drvo

Kada sanjate da se penjete na drvo, takav san predstavlja vašu želju da napredujete, da se dokažete i pokažete svima svoju stvarnu sposobnost da dobijete ono što želite. Ovaj san takođe može da predstavlja sigurnost i odgovornost koju nosite.

Snovi o penjanju na drvo takođe mogu da znače da pokušavate da pobegnete od onoga što zahteva vašu pažnju. Takav san predstavlja da se u životu suočavate sa nekoliko situacija koje morate da prevaziđete. Čak i ako se plašite neuspeha, morate da se suočite sa tim.

Sanjali ste da sadite drvo

Kada sanjate da sadite drveće, to ukazuje da žudite da duhovno evoluirate i da želite da uložite u svoju budućnost. Zapamtite, drveću je potrebno mnogo pažnje i vremena da raste. Zato budite strpljivi i smireni, sve će uspeti, ali morate da shvatite da je za sve potrebno vreme.

Sanjati voćno drvo

Značenje sna o drvetu punom voća je odlično! To znači da vam budućnost donosi mnogo trenutaka sreće. Takođe ima i finansijski značaj, jer ukazuje da će se vaša investicija isplatiti.

San o srušenom drvetu

Sanjati srušeno drvo je loš znak jer može da ukaže na bolest u vašoj porodici. To je san sa tužnim značenjem, ali je samo pokazatelj da budete pažljivi kako biste izbegli neke buduće bolesti.

Ako ste sanjali srušeno drvo, to takođe može da znači da se plašite određene teme za koju intuitivno već znate o čemu se radi, ali izbegavate da se suočite sa njom.

Novogodišnja jelka Foto: Shutterstock

Sanjati jelku

Novogodišnja jelka je simbol porodične proslave, ali san o jelki ukazuje na stranu vašeg života koji zahteva posebnu pažnju. To može da ukaže da je morate da poboljšate kvalitet vremena koji provodite sa svojom porodicom i da posvetiti više pažnje ljudima koje volite.

Sanjati džinovsko drvo

Ogromno drvo u snu je predskazanje da vam sledi velika zabava i da ćete uspeti u aktivnostima koje su vam važne za vašu karijeru. Ovo može da se odnosi i na profesionalnu i ljubavnu stranu. Svakako znači da je odličan trenutak da uživate u svom trenutnom poslu.

Sanjali ste puno drveća

Značenje sna u kojima je mnogo stabala je izvanredno. To znači da ćete rasti i biti prepoznati na poslu, posebno ako vidite bujno ili čak plodno drveće.

Ali ako ste u šumi i osećate se usamljeno ili uplašeno, to može da bude znak izdaje i razočaranja. Ako tiho hodate između drvoreda, to je znak da sačekate neko vreme u donošenju odluka o porodičnim stvarima.

Sanjati da sečete drveće

Značenje ovog sna je prilično impresivno! Jasan znak iz vaše podsvesti da vas u životu nešto sputava. Budite svesni stvari i ljudi oko sebe kako biste mogli da identifikujete ko ili šta vas sprečava da se razvijate. Kada to identifikujete, rešite ga se što je pre moguće.

Drevni tumači snova kažu da san o sečenju drveta označava pad kraljevstva ili moći. Može da simbolizuje gubitak nečega što je veoma reprezentativno za vas, bilo da se radi o odgovarajućem radnom mestu ili značajnom odnosu za vas.

(Telegraf.rs)

Video: Teorija zdravlja #6: Kako prepoznati talenat kod deteta i kako ga razvijati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA