Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta znači sanjati brod: Budite spremni na iznenađenja i nove početke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bilo da je čisto plutanje na vodi ili prava avantura, brodovi u snovima vam šalju velike poruke

  • 0
Brod, jedrilica, more, zalazak sunca, ploviti, plovidba Foto: Shutterstock

Brodovi, jedrilice, jahte i čamci asociraju nas na odmor i opuštanje. Ali, u snovima ova plovidba može značiti mnogo više od toga.

Obično se kaže da snovi o brodovima i plovidbi znači da idete na duhovno putovanje. Oni mogu da simbolizuju avanturu, istraživanje, novu ljubav i ukazuju na to da bi vaš život uskoro mogao da izgleda potpuno drugačije ako budete spremni da prihvatite promene.

Takođe, snovi o brodovima mogu naglasiti da imate snažnu želju da putujete, da se odmorite od trenutne stvarnosti i doživite nešto novo. San se takođe može tumačiti kao vaša čežnja za mirom i srećom, piše "Dreams.co.uk".

Sve u svemu, ovakvi snovi su personifikacija vašeg životnog putovanja.

Mogu vam otkriti da žudite za hedonističkim životom koji je sastavljen od uživanja, ali i žudnjom za avanturom ili zaštitom. Možda ste iscrpljeni izazovima vašeg života na javi, bilo da se radi o poslu ili porodici.

brod, okean, plovidba, more, krstarenje Foto: Shutterstock

Ako sanjate da ste vi kapetan, onda takav san najavljuje nove početke.

Spremni ste da svojim postupcima uplovite u nešto novo. Bilo da je u pitanju novi projekat ili nova ljubavna veza, ovaj san vam daje jasnu podršku da se usudite da krenete na takvo putovanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA