Vreme čitanja: oko 3 min.

Šta znači sanjati sat? 15 interpretacija snova u kojima se pojavljuje sat

Vreme čitanja: oko 3 min.

Upsporite sa obavezama

  • 0
Sat Foto: Shutterstock

San u kojem se pojavljuje sat predstavlja vašu brigu o obećanjima i strah da se nosite sa stvarima koje na kraju mogu da poremete vaš život.

Koliko puta dnevno gledate na sat? Sat nam, kao indikator vremena, često pomaže i veoma je važan za zdrav život.

Ali sanjati o satu ili videti sat u snu, prema pisanju "Dream Christ",  najčešće ukazuje na to da obraćate preveliku pažnju na svoje obaveze, što vam kvari lični život.

1. Sanjali ste da vidite sat

Značenje sata u snu je značajno u vašem životu. Ono pokazuje da ne možete da ispunite sva obećanja, i zato nemojte da se iznenadite ako dođe do stvarnog kašnjenja u vašem životu.

2. San da nosite sat

Ovaj san je upozorenje da morate da usporite svoju rutinu. Zbog vremena se osećate kao da se gušite u svom životu. Dopustite sebi da se odmorite, poslušajte upozorenje ovog sna.

3. Sat koji kasni

Nešto ili neko odlaže vaš život. Sanati sat koji kasni je odraz vaše podsvesti da trošite vreme na stvari koje nisu neophodne ili rešavate probleme koji vam ne pripadaju, čime ometate svoj život. Na taj način će vam se nagomilati stvarni problemi, dok ne bude prekasno.

Sat Foto: Shutterstock

4. Sanjali ste sat koji radi brže

Ovakav san je je podsetnik da neke stvari morate da prilagodite u svom životu, bilo da je to mala promena ili nešto za šta znate da treba da se poboljša.

5. San o pokvarenom satu

Sanjati pokvareni sat je upozorenje vaše podsvesti da će doći do promena i da morate da budete spremni za taj događaj. Došlo je vreme da se suočite sa novim izazovom. Ovaj san takođe ukazuje na to da trošite mnogo energije na stvari koje vam se ne sviđaju, što je gubljenje vremena.

6. Popravljanje sata u snu

Kada u snu popravite pokvareni sat, to simbolizuje da osećate da niste iskoristili ispravno vreme koje vam je život dao i da živite zarobljeni u prošlosti. Shvatite da povratak u prošlost nije moguć. Što više hranite to stanje, to će vaše rane više krvariti.

7. San o starom satu

Ako držite ili gledate klasičan stari sat, to znači da ćete se odmah suočiti sa štetom u svom životu. Poput simbola sata koji kasni, ova poruka takođe ukazuje da morate da budete spremni na ovu promenu.

8. Sanjate da čujete sat

Ako sanjate da čujete kako sat otkucava, to znači da ćete odmah dobiti vesti, što je obično povezano sa smrću prijatelja ili rođaka.

9. Sanjali ste da kupujete sat

Kada sanjate da kupujete sat, pojaviće se nešto dobro u vezi sa vašim radom. Bilo da se radi o unapređenju ili povišici, ili ćete se osećati cenjeno na svojoj profesionalnoj strani.

10. San o zidnom satu

Zidni sat u snu upozorava da će vaš porodični život naići na ravnotežu, a to će proizvesti mnoge lepe trenutke.

Sat Foto: Shutterstock

11. San o zlatnom i srebrnom satu

Zlato je boja koja se odnosi na bogatstvo. Dakle, kada sanjate zlatni sat, ovo  sa sobom nosi poruku da radite sve kako treba u svom životu, na svakom polju. Značenje sna o srebrnom satu takođe ima korisnu i suštinsku svrhu. Sve radite kako treba, ali postoji još jedna stvar koju treba doraditi. Nemojte se plašiti da prihvatite svoje greške. To je najbolji način za ličnu evoluciju.

12. Sanjati izgubljen sat

Značenje izgubljenog sata u snu je zaista gubljenje vremena. Izgubiti sat u snu ili je, možda, ukraden takođe može da znači i razdvajanje.

13. Sanjali ste mnogo satova

Značenje sna u kojem se pojavljuje mnogo satova ima nekoliko implikacija, od kojih je jedna da obratite pažnju na neke ozbiljne obaveze koje će se uskoro dogoditi. Ako je zvuk satova glasan, to dokazuje da način života koji usvajate šteti vašem mentalnom zdravlju.

14. San o satu koji iznenada staje

Sat koji se zaustavlja u snu je upozorenje. Više ne možete da evoluirate, bilo na poslu ili lično. Osećate se beznadežno u životu. Kao prikladno upozorenje, univerzum vas navodi da shvatite da ne smete da odustanete.

15. Pronašli ste sat u snu 

Očekujte neočekivano nasledstvo. San takođe upozorava da vam život ide mnogo brže nego što bi trebalo ili da se plašite obaveza koje ste preuzeli na sebe.

(Telegraf.rs)

Video: Zorana Šulc: Zbog sna sam znala da ću još živeti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA