Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta znači sanjati da ste poznata ličnost: "Sladak život" u snu, može označavati "gorku" grešku na javi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glamur i blistav život u snu donosi vam razne poruke

  • 0
Poznata ličnost, poznati, slavna ličnost, slava Foto: Shutterstock

Nije neuobičajeno maštati o tome da vaše ime bude urezano u svet slave i popularnosti, ali ako sanjate da ste slavna ličnost, to mnogo govori dokle ste stigli za sazrevanjem i prihvatanjem sebe.

Ovakav, priznaćemo - lep san, može ukazivati na to da je vreme da pokažete samouverenost i zazuzmete stav osobe koja zna šta želi.

Ovo možete tumačiti kao poruku da ne poštujete sebe dovoljno i da to može da vas košta. Takođe, ukoliko ne preuzmete nešto, verovatno će ljudi oko vas to primetiti i koristiti.

Postati slavan u snu može, isto tako, biti znak da ste spremni da zakoračite u svet, da budete sigurniji da pokažete svoju autentičnost i da zauzmete prostor koji zaslužujete.

Ovo se može desiti u vreme kada prolazite kroz pozitivnu promenu koja podiže vaše samopoštovanje, kao što je napredovanje u karijeri.

Takođe san u kojem ste poznati može značiti da želite da vam se dive i ugledaju oni oko vas i da tražite više pohvala i priznanja za svoja dostignuća ili talente.

Poznata ličnost, poznate ličnosti, postati poznat, autogram, slavne ličnosti Foto: Shutterstock

Ukoliko primećujete da se ovaj opis poklapa sa vama, onda analizirajte u kojim oblastima u vašem životu ili odnosima se osećate ignorisanim ili nedovoljno priznatim. Pokušajte da pronađete načine da se osećate "više validno", navodi "

(Telegraf.rs)

Video: Zorana Šulc: Zbog sna sam znala da ću još živeti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA