Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta znači sanjati šminku? San koji predstavlja razvoj za žene, a gubitak za muškarce

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpuno različita simbolika za dva suprotna pola

  • 0
šminkanje, četkice Foto: Shutterstock

Snovi su često interpretacija naše podsvesti; neki veruju da kriju poruke univerzuma, a neki veruju u njihova previđenja. Umeju da budu izuzetno prijatni, nekad čak i lepši od stvarnosti, ali i neprijatni dovoljno da nam pokvare dan.

Snovi o šminkanju češći su kod žena, ali umeju da "posete" i glave muškaraca i u zavisnosti od toga značenje je različito; za žene ovaj san je simbol rasta i razvoja, a za muškarce trošak i gubitak. Ali šta sve oni zapravo znače?

Sanjati da kupujete šminku

Ovakva varijacija predstavlja vašu želju da se svidite nekom u emotivnom smislu. Mislite da ta osoba nije svesna vaših simpatija, međutim to nije tačno.

Obratite pažnju na male znakove koje vam upućuje i shvatićete da su simpatije obostrane.

Sanjati da prodajete šminku

Ova varijanta sna predstavlja potreban trud i napor koji ćete morati da uložite na putu do cilja, a to neće biti nimalo lako.

Ali znajte da je strpljenje ključ uspeha.

Sanjati da ste dobili šminku na poklon

Kao i u snu, ova simbolika predstavlja radost i na javi. Možda je u pitanju poklon, a možda i neka lepa vest koja će vas danima držati u dobrom raspoloženju. 

Ukoliko ovu varijaciju sanja muškarac - pripazite. Ne "pecajte" se na tuđe provokacije i omalovažavanje. Vi znate vaš trud i uspeh.

Maskara Foto: Shutterstock

Sanjati da ste nekome poklonili šminku

Ukoliko ovaj san sanja žena, to označava potrebu da se nekome poverite i izjadate.

Sanjati da kradete šminku

Ovaj napeti san predstavlja mnogo žrtve za malo dobiti. Pripazite na rizične investicije i poslovne poduhvate jer nećete pobrati plodove uloženog rada, truda i resursa.

Takođe, ovo može da predstavlja otežanu komunikaciju sa suprotnim polom ili raspravu sa prijateljem, prenosi "Sanovnik".

(Telegraf.rs)

Video: Zorana Šulc: Zbog sna sam znala da ću još živeti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA