Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta znači sanjati pocepanu odeću: Garderoba postaje ogledalo najdubljih osećanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Odelo ne čini čoveka", ali u snovima govori o njegovom stanju

  • 1
Pocepana odeća, pocepane farmerice Foto: Shutterstock

Odeća u snovima može biti veoma zanimljiv detalj tumačenja sna.

Kada je ona dovoljno autentična da je se sećate kada prepričavate san, onda to znači da je vredna i tumačenja. U snovima može odrediti u kakvoj je konotaciji.

Naime, sanajti o odeći znači sanjati o sopstvenoj ličnosti. Odeća je jasan znak da je vreme za nove i velike odluke u životu, pogotovo ako ste se susretali sa nečim teškim ili ako je to i dalje slučaj.

Ipak, vrlo je bitno kakva je odeća koju sanjate. Ukoliko sanjate pocepanu odeću ili da ste vi ti koji je cepa, onda vaš san ima nešto drugačiji pravac tumačenja.

Ako u snovima naiđete na pocepanu odeću ili je ona na vama,  to znači da imate težak period koji vas boli. Bilo da se ona pocepala dok je nosite ili je nosite već pocepanu, ona ima veoma jaku simboliku. Ta bol koju preživljavate se konačno odražava na vašu "odeću", tačnije ličnost i pokazuje vam se u snovima.

Ukoliko vidite nekoga kako cepa vašu odeću, to je onda još bliža simbolika i postoji velika mogućnost da vas muči nešto što je ta osoba učinila.

U svakom slučaju, ovo je samo momenat koji vam pomaže da se osvestite, ali je bitno da bude ispraćen odlukama i želji da nešto promenite, prenosi "DreamChrist.com".

(Telegraf.rs)

Video: Zorana Šulc: Zbog sna sam znala da ću još živeti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dajznak

    16. avgust 2023 | 22:02

    Ja sanjam komsinicu i kad sam budan ponekad bez odeće,sta li to znaci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA