Vreme čitanja: oko 3 min.

Šta znači sanjati oblak: 8 tumačenja nebeskih pojava

Vreme čitanja: oko 3 min.

Da li se osećate teško i sumorno?

  • 0
Vreme vremenska prognoza oblaci nevreme kiša kišobran Foto-kolaž: Mateja Beljan, Marko Jovanović

Oblaci u snovima simbolizuju prošlost, lično zadovoljstvo i nerešene probleme, ali njihovo značenje zavisi od detalja svakog sna.

Beli oblaci predstavljaju mir i nevinost, dok sivi, poređenja radi, ukazuju na strah i tugu zbog situacija u prošlosti.

Oni jednostavno imaju dobro i loše značenje u našem svetu snova, stoga morate da, kako prenosi "Dream Christ", obratite pažnju na sve detalje ne biste li saznali šta vam san poručuje.

Nebo, vremenska prognoza, oblaci Foto: Telegraf.rs

San o dalekim oblacima 

Oblaci na nebu su povezani sa mirom i prosperitetom. Sve dok uživate u ovom snu, njegovo značenje je dobro. Ali ako vam je neprijatno dok ih gledate, onda oni najavljuju tugu, što je naravno loš znak.

Sanjali ste bele oblake

Beli oblaci simbolizuju mir i spokoj. Oni takođe ukazuju na to da ste u dobrom trenutku i da ste postigli mir i stabilnost u svemu. Ono što ste uradili sada funkcioniše veoma dobro. Samo zapamtite, da biste stalno bili jaki, ne dozvolite nikome da iskoristi vašu iskrenost i da vas povredi. Toksični ljudi će uvek tražiti način da uđu u vaš život.

Olujni oblaci u snu

Snovi sa olujnim oblacima su loši jer najavljuju eksplozivne emocije. Dodatna opreznost može da vam pomogne da osetite smirenost. Ne ponašajte se impulsivno i razmislite o stvarima pre nego što počnete da radite. Žurba uvek donosi strašne posledice. Ostanite uvek emocionalno zdravi i ne dozvolite da vas emocije zaslepe.

San o vetru koji rasteruje oblake

Ako ste sanjali da je vetar oduvao oblake, podsvest vam poručuje da pustite prošlosti "da prođe". Vreme je da se pozabavite prošlim situacijama koje su vas povredile. Nema smisla da ostanete zaglavljeni u istom problemu. Morate da prevaziđete i prihvatite situaciju ili da krenete napred, jer život je stalno učenje. Nemojte da se zaustavite na jednom mestu ili da očekujete da će se ono što se dogodilo u prošlosti završiti samo od sebe.

Oblaci Telegraf

Sanjati crne oblake

Crni oblaci i tamni oblaci označavaju trenutke tuge, očaja i frustracije koji će doći. Moraćete da budete "zdravi" i jaki kako bi predstojeće strašno iskustvo i situaciju mogli da podnesete smireno i sa stavom da će sve biti rešeno. Obratite pažnju na sve što može da se "izjalovi" i hrabro prihvatite to što se događa.

San o kišnim oblacima

Kišni oblaci u snu su povezani sa partnerima i tajnama, nečim što će na kraju da uzdrma vašu vezu. Predstoji period tokom ćete oboje da budete emocionalno nestabilnim. Možda se pojavi i prisustvo treće osobe u vezi ili će doći do situacija koja će vas navesti da sumnjate u ljubav vašeg partnera. San vas upozorava da održavate dobru komunikaciju i moći ćete da rešite situaciju.

Mnogo oblaka u snu 

Ovakav san vas možda upozorava da vam je potreban mir. On ukazuje na to da živite pod stresom i u lošim situacijama. Sve što treba da uradite je da odvojite vreme za sebe i za razmišljanje. Pokušajte da postignete mir u životu, i da ostavite stres po strani. I učinite sve da regulišite svoje emocije da biste se oslobodili tuge.

San o oluji

Oblaci u snu o oluji su povezani sa situacijama iz prošlosti koje još niste prevazišli. Vaša razmišljanja preuzimaju vašu emotivnu stranu i ne pretvaraju se u nešto korisno. Zato morate da se prepustite i prevaziđete loše stvari koje su se desile u prošlosti. Budućnost je neizvesna, ali današnji dan pripada samo vama. Ne dozvolite da budete uhvaćeni u lošoj situaciju iz prošlosti koja vam samo nanosi bol.

(Telegraf.rs)

Video: Neverovatan prizor vodopada od oblaka: Ovakvo čudo nije viđeno do sada

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA