• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Šta znači sanjati kulu: San koji će vas dovesti do uspeha

Vreme čitanja: oko 3 min.

7 interpretacija snova o visokoj kuli

  • 0
Kula, toranj

Foto: Shutterstock

Snovi o kulama imaju mnogo značenja.

Kako su kule visoke poput nebodera, njihovo značenje u snu se tumači slično kao i značenje zgrada. Međutim, simbolika kule u snu u velikoj meri zavisiti i od samog događaja u snu.

Ovaj san može da vam donese poruku da ćete da prebrodite teška i tužna vremena ili možda otkrijete uzbuđenja u oblastima kao što su finansije. Kako navodi "Dream Christ", ponekad ovaj san može da pokaže neke vaše karakteristike koje ranije niste poznavali.

Videti kulu u snu

Kada vidite kulu u snu, ovakav san ukazuje da ćete doneti odluke koje će vas dovesti do uspeha. Toranj predstavlja uspeh koji ćete postići, a cela struktura je slika puta kojim morate da idete. Ovaj san pokazuje da ste napravili pravi izbor i da ćete uživati u rezultatima.

đevrek u Turskoj Turska  Kula Galata toranj tvrđava, Itanbul

Foto: Shutterstock

Sanjati kulu koja gori

Kada sanjate o zapaljenoj kuli, ovo je simbol mračne budućnosti. Ovaj san ukazuje na dolazak nečeg neočekivanog, a to ima značajan negativan efekat. Moći ćete da shvatite gde će se pojaviti ovaj pogrešan trenutak. Morate da pokušate da prepoznate znakove svakodnevnog života, da li nešto nije u redu ovog puta? Imate priliku da se pripremite za akciju i izbegnete da se nešto strašno desi u budućnosti.

Sanjali ste da ste u kuli

Kada ste u kuli, ovaj san pokazuje da se kod vas rodila ideja da delujete. To pokazuje da imate sjajan način razmišljanja da donesete zadovoljavajuće rezultate. Stoga, morate da sprovedete svoje ideje, čak i ako vam se čini da predlog nema smisla.

San o padu sa tornja

Ako ste sanjali da padate sa kule, to je jasno upozorenje za vaš život. Ovaj san pokazuje da morate da izaberete ljude kojima verujete jer nemaju svi dobre namere. Vizija takođe pokazuje da morate da obratite pažnju na ono što radite i na greške zbog kojih možete da padnete sa tornja. Vaš posao je da izbegavate deljenje informacija sa ljudima koji ne šalju poverenje i transparentnost.

Kula, toranj

Foto: Shutterstock

Ako vidite da neko pada sa tornja, ovaj san pokazuje pad nekoga kome ste verovali. Neko bačen sa tornja ukazuje na to da morate da izaberete osobu kojoj možete da verujete jer postoji neko ko može da vas izda.

Veoma visoka kula u snu

Toranj koji je veoma visok u snovima pokazuje da želite da postignete maksimum. Imate želju da rastete u životu i da budete u dobroj poziciji. Ovaj san čini vaš život veoma jasnim. S druge strane, ovaj san je upozorenje za vas da planirate svoj posao i želje. Pomoglo bi ako biste naporno radili da postignete ono što želite.

San o kuli koja se ruši

Ako ste sanjali toranj koji se ruši, u pitanju  je poruka da tako nešto  može da vam se dogodi i u vašem životu. Kula koja se srušila simbolizuje loš događaj koji će se dogoditi. Šanse za promenu su male i očekuju vas poteškoća. Ako se najgore još nije dogodilo, budite spremni da izbegnete takvu situaciju.

Sanjali ste izgubljenu kulu

Ovaj san donosi vam snagu i morate da znate šta morate da uradite da biste postigli maksimalne rezultate. Sanjati izgubljenu kulu ukazuje na to da ćete tražiti suštinske odluke kao na poslu. Ako se ovaj trenutak pojavi na profesionalnom planu, život može da vam se promeni.

(Telegraf.rs)

Video: Tvrđava stoji uprkos vremenu: Zamak "vilinskog kralja" u postojbini jednog naroda iz Vojvodine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA