Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta znači sanjati računar? Ne, to ne znači da ste kompjuterski genije već se odnosi na vaš karakter

Vreme čitanja: oko 1 min.

Verujte svojoj podsvesti jer ona vam nekad može dati jasne znakove

  • 1
kompjuter, računar, rad na računaru, rad od kuće Foto: Pexels.com/Peter Olexa

Snovi nam često ukazuju na neke korake koje treba da preduzmemo u realnom svetu. Iako ih mnogi zanemaruju, to ne bi trebalo da rade već da uzmu u obzir šta bi mogli da promene kod sebe i da protumače kako bi mogli da se postave u nekim situacijama.

A šta znači ako ste sanjali kompjuter?

Sanjati računare zapravo ne znači da ste tehnički genije, već umesto toga, može biti simbol vaše iskrenosti ili zbunjenosti. To takođe može ukazivati na neke problematične situacije koje vam dolaze u bliskoj budućnosti.

Sanjali ste da vam je kompjuter zahvatio virus

Ovakav san je opasan znak, to znači da će vam neko blizak nauditi. Oni će na svaki način pokušati da naškode vašoj reputaciji. Jedan računarski virus može uništiti sve u sistemu. Slično je i u vašem životu, pa se pripremite i pazite na sve znakove opasnosti.

Pokvareni računar

Sanjati da računar ne radi označava probleme sa kojima se suočavate u svesnom stanju. San ne definiše posebne razloge za probleme, a morate pronaći srž preovlađujućih problema i pokušati da ih popravite. Izbegavajte dramatične situacije koliko god je to moguće.

Hakovani računar

Ovo znači da vaš um i telo nisu pod vašom kontrolom. Trenutno se prilagođavate svemu što vam se nađe na putu i san je nagoveštaj razumevanja i preuzimanja kontrole nad životom. Pronađite svoj pravac nade i svetlosti.

Ukradeni računar

Sanjati ukradeni računar označava gubitak u budnom životu. Gubitak se može dogoditi u vašem poslovnom životu ili u vezi, piše "The pleasant dream".

Rad na računaru

Ovaj san odražava vaš stvarni život u podsvesnom stanju. Ovaj san pokazuje kako provodite dane radeći ispred ekrana.

(Telegraf.rs)

Video: Zorana Šulc: Zbog sna sam znala da ću još živeti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA