Vreme čitanja: oko 3 min.

Šta znači sanjati padobranca: Jasan znak da vam je teško i da očekujete probleme

Vreme čitanja: oko 3 min.

7 tumačenja snova o padobranstvu

  • 0
Padobranac Ilustracija: Pixabay

Snovi o padobranima i padobranstvu predstavljaju osetljiva osećanja. Ovakav san obično ukazuje da postoje specifični problemi koje morate da rešite što je pre moguće.

Prilikom iskakanja iz aviona, padobran sprečava osobu da brzo padne i omogućava joj da udobno sleti. Ako ste sanjali da skačete padobranom, to je znak da vam je teško i da u vašem životu mogu da se pojave različiti problemi.

Pored toga, padobranstvo i padobran takođe mogu da budu simbol za pokrivanje situacija sa kojima ne želite da se suočite. Padobran u snu može da predstavlja vaš beg od opasnosti  u stvarnom životu.

Jedno je sigurno, kako prenosi "Dream Christ", oni koji sanjaju padobran suočiće se sa izuzetnim emocijama u neočekivanim trenucima.

San o padobranstvu

Ako ste sanjali da skačete iz aviona bez padobrana, ovakav san simbolizuje vaš strah da niko neće da vas spasi. Ukoliko padate sa visine padobranom, to ipak ukazuje da računate na neku vrstu zaštite. Neko će se pobrinuti za vas, i zato imate osećaj sigurnosti.

Kada skočite sa padobranom i preživite u snu, to vam je siguran znak da ćete imati uspešan završetak rizične avanture. Nemojte da se plašite da izađete iz svoje zone komfora jer ćete dobiti pristojan rezultat.

S druge strane, ako ne uspete bezbedno da sletite, san simbolizuje vašu veliku zabrinutost i sumnju u situaciju, jer niste sigurni u ishod događaja.

Sanjali ste da vidite padobran

Ovaj san vam ukazuje da imate sumnje vezane za neki vaš plan. Ako se vaš padobran pokvari i ne otvori, ne bi trebalo da počinjete sa ciljevima koje imate. Najbolja odluka je da se pridružite drugim ljudima kojima verujete.

Padobran u snu takođe ukazuje na to da možete da izgubite važan projekat. Međutim, i dalje ćete dobiti nadoknadu jer će vaš trud da se isplati. Ne mnogo, ali dovoljno.

Ako ste pak videli u snu padobran koji je u moru, ovo je simbol stresa koji vas opseda. Padobran u vodi simbolizuje strah i preplavljenost emocijama ili nemilosrdnu anksioznost. Ovakav san je simbol borbe za preživljavanje.

Ako vidite mnogo padobrana, san vam ukazuje da treba da se kontrolišete i naučite kako jasno da izrazite svoja osećanja i emocije.

Ako u stvarnosti nemate padobran, ali ga posedujete u snu, to ukazuje da ste plašljiva i ne baš poverljiva osoba. Ovaj san je poziv da ostavite nesigurnost iza sebe i postanete društveniji.

Sanjati skok padobranom 

Kada sanjate da padate na zemlju, u stvarnom životu imate zdravstvenih problema. Ponekad se ovaj san pojavljuje kao zaštitni mehanizam protiv bolesti. Generalno, pad sa visine u snu takođe pokazuje da imate emocionalne probleme.

Otvoreno prventsvo Hrvatske u padobranstvu Fly Club

Kada padnete iz aviona, ali koristite padobran, ovaj san pokazuje poteškoće i probleme u stvarnom životu. Međutim, uspećete da prevaziđete ovaj sukob ako u tom snu bezbedno sletite.

Kada vas padobran spase od smrti, to simbolizuje vašu želju da pobegnete od problema ili čak od posledica vašeg ponašanja koje vas dovodi u opasnost. Nosite sa sobom sve potrebne veštine koje su neopohodne da se suočite sa preprekama u životu.

Kada vidite da neko skače sa padobranom, to pokazuje ljubomoru koju imate. Ovaj san takođe znači da ćete preduzeti akciju da zaštitite ono što imate.

Sanjali ste da ste postali padobranac

Tumačenje snova o skoku padobranom simbolizuje da rizikujete u stvarnom životu. Trenutno živite u neizvesnosti i plašite se da se suočite sa preprekama. Stvari koje treba da zapamtite, nemojte se nikada osećati obeshrabreno, ali nemojte biti arogantni u pogledu onoga što ste postigli.

Ovo ukazuje da preuzimate mnogo rizika ne razmišljajući o posledicama. Možda delujete prebrzo i instinktivno. Ukoliko naučite da kontrolišete takvo ponašanje, možete da se oslobodite štetnih posledica i problema koji pravite sami sebi.

(Telegraf.rs)

Video: Deda Ibra je najstariji padobranac u Evropi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA