Večita misterija je rešena - ovo je razlog zašto vam je jedna obrva potpuno drugačija od druge

Obrve mogu da budu potpuno drugačije jedna od druge i za to postoji dobar razlog

  • 0

Ukoliko vam se čini da vam je jedna obrva podignuta, a druga spuštena, ili da na jednoj imate više dlaka dok ih je na drugoj manje – ne umišljate. Sve to je moguće.

Tajna savršenih obrva - zbog greške koju stalno pravite izgledate ružnije, a ne lepše

Bez obziro koliko su vam obrve tanke i retke i koliko god ih vi dobro popunjavale šminkom uvek jedna izgleda bolje od druge. Tonja Kruks koja je zadužena za neverovatne obrve brojnih zvezda poput Megan Foks, Eve Mendez i Fergi otkrila je zašto je to tako.

Foto: Pixbay

-Obrve se razlikuju jer na njih utiču pokreti mišića koji su za svaku stranu lica drugačiji. Nekada to zavisi od toga na kojoj strani spavate jer su time mišići lica jedne strane slabiji od one druge, a nekada oblik zavisi od načina na koji pokazujete ekspresiju kroz mimiku, rekla je ona.

Ovo ima smisla jer neko može da podigne samo jednu obrvu pa samim tim i mišići te obrve rade više nego one koja ostaje uvek spuštena. Kruks kaže da se situacija može popraviti uz malo nege i opreza.

Foto-ilustracija: Profimedia

Trik je u tome da kada popunjavate vaše obrve, nakon nekoliko poteza se odmaknite od ogledala i pogledajte kako vam obrve izgledaju iz daljine. Možda ćete morati da popunite desnu obrvu na početku, a levu na kraju ili obrnuto.

Ukoliko ni pored sveg truda ne uspevate da postignete jednak oblik obrva, nemojte da očajavate jer nam još neke stvari na telu nisu asimetrične, a svejedno izgledamo dobro.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA