Demi Lovato objasnila zašto više nikada neće držati dijetu i poslala moćnu poruku svima

Žene su retko kad zadovoljne onim što vide u ogledalu pa se neprestano trude da izgledaju lepše i bolje

  • 4

Prihvatanje svog izgleda i ljubav prema sopstvenom telu je nešto do čega se teško stiže, a to je na svojoj koži osetila i pevačica Demi Lovato.

Sa kilogramima je izgubila nešto mnogo važnije: Smršala je kako bi se svidela dečku - a to joj je zapravo uništilo vezu

Poznate dame su uvek pod budnim okom javnosti koja je često nemilosrdna u komentarima na njihov izgled, a one su uzori milionima devojaka širom sveta.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Demi Lovato je oduvek bila otvorena u razgovorima o problemima sa zdravljem koje je imala nakon poremećaja u ishrani, a sada je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Twitter podelila još jednu vrlo važnu vest.

Ona je podsetila da je uvek odustajala od prekomplikovanih i restriktivnih dijeta i da se nikada više neće podvrgnuti ni jednoj. Razlog je za to zaista očigledan i logičan.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

-Danas sam se na slikanju osećala jako loše, ali odlučila sam da ću sebe prihvatiti takvu kakva jesam zato što volim sebe. Takođe, vaša ljubav i podrška daju mi snagu u ovakvim trenucima. Ako se i vi borite nemojte nikada zaboraviti da vi to možete da prebrodite, napisala je Demi.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Dodala je da više neće sebi uskraćivati slatkiše i nezdravu hranu u ograničenim količinama i otkrila je da je uvek dobijala koji kilogram kad bi prestala sa nekom dijetom.

Ono što je promenila u svom životu jeste da se rešila hroničnog stresa oko toga šta i kada jede. Ona ne želi da bude takav primer svojim fanovima i neće više sebi da uskraćuje hranu i da se stidi zbog toga šta jede.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA