Sa kilogramima je izgubila nešto mnogo važnije: Smršala je kako bi se svidela dečku - a to joj je zapravo uništilo vezu

Žene često misle da je izgled ono što zadržava muškarca u vezi

  • 0

Uglavnom se žene odlučuju na promenu imidža kako bi bile atraktivnije partneru i kako bi ih smatrao više seksi, ali nije svaka promena dobra.

TOTALNO PROMENILA IMIDŽ! Srpska pevačica se oglasila posle kraće pauze, više ne izgleda ovako! (FOTO)

Da je tako , na svojoj koži osetila je i Sandra koja je odlučila da poradi na svom izgledu. U početku je mislila da je to super stvar jer je izgubila par kilograma koji su joj smetali i promenila tu dosadnu boju kose. Ali, tada su počeli njeni problemi.

-Odlučila sam da promenim frizuru i da malo skratim kosu. Frizerka mi je tada predložila da probam novu popularnu boju kose i kada već menjam odlik da promenim i boju. Poslušala sam je i izašla iz salona kao da sam sišla sa neke naslovne strane.

Foto: pixabay.com

Par meseci pre toga promenila sam način ishrane i smršala 9 kilograma. Nisam nikada bila debela, ali uvek je tu bilo par kilograma koje je trebalo skinuti. Htela sam na početku da izgubim samo salce sa stomaka, ali zanela sam se. Dešava se. Moj dečko je sve vreme o svemu ćutao. Nije rekao ništa kada sam promenila ishranu i počela da se hranim kao ptica, ni jednu reč nisam čula da je izgovorio ni kada sam došla kući iz salona. Nisam pridavala tome značaja, jer to su muškarci.

Bili smo zajedno dve godine i mislila sam da ga je već smorilo da mi deli komplimente i hvali moj izgled. A onda – ŠOK! Budim se jednog dana i moj dečko mi saopštava da je KRAJ! Da odlazi. Raskidamo!

Foto-ilustracija: Profimedia

Šok koji sam doživela ne može se opisati. Počela sam da histerišem i pitam ga šta nije u redu. On je bio smiren i rekao mi je da je počeo da se viđa sa drugom devojkom. Razlozi za to su bili brojni, a ja ih nisam bila svesna.

Četiri meseca nismo imali seks jer sam ja bila opsednuta svojom kilažom i time što nisam jela, a mnogo sam vežbala izgubila sam želju za seksom. Gubitak kilograma odneo je sve što mu je na mom telu builo privlačno: grudi, guza, butine... Boja kose mu je izgledala veštačko i ja više nisam bila ona devojka sa kojom je počeo da se zabavlja. Pretvorila sam se u jednu od "ostalih", a njemu lutka iz serijske proizvodnje ne treba.

Da, moja ravna guza i grudi koštali su me veze. Moja opsednutost izgledom oterala je ljubav mog života u nečiji tuđi život. Na najteži način sam shvatila da biti svoj i biti jedinstven znači biti prihvaćen od onih koji su pravi, jedini i za ceo život, ispričala je tužno Sandra.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA