≫ 

Lomila nameštaj na koji sedne, a onda je zbog jedne proste promene doživela magičnu transformaciju - pogledajte šta je nekada jela, a šta sad (FOTO)

Prekomerna težina može da uništi i zdravlje i život ljudima koji imaju ovakvih problema

  • 0

Svest o tome da je dosta i da nešto mora da se preduzme povodom kilaže koja je odavno prekomerna probudi se kod nekih pre, a kod nekih kasnije i tada se osoba hvata u koštac sa viškom kilograma u borbi za zdraviji i kvalitetniji život.

Žene su poludele za "Pepeljuga dijetom", a cilj im je više nego jeziv

Zavisnica od gaziranih sokova Sara Tuej došla je do neverovatnih 150 kilograma ispijajući najmanje 8 konzervi gaziranih napitaka. Postala je svesna da je dosta i da mora nešto da preduzme kada joj je na letu morala da iskoristi dva pojasa za vezivanje kako bi bila sigurna na svom mestu.

A post shared by Sara May (@saramay._.wlj) on

Kako je morala da ostane na svom sedištu na kome već nije mogla da se pomera, ona nije mogla da nahrani svoju malu ćerku. Sara sada ima 54 kilograma odlučila je posle tog paklenog leta da transformiše svoje telo i sada veruje da je ta vožnja njoj spasila život.

A post shared by Sara May (@saramay._.wlj) on

- Sećam se šoka na licu stjuardese koja nije mogla da poveruje da mi treba još jedan pojas kako bih se vezala. Bila sam toliko postiđena da sam htela samo da se sakrijem. Ne sećam se kada sam pre toga ikad putovala bez dodatnog pojasa, ali sada je bilo drugačije, Iako ih je bilo dva opet su se urezala u moje noge i butine. Osećala sam se klaustrofobično i kao da ceo avion samo mene posmatra. Nisam mogla da dohvatim torbu i uzmem flašicu za moju ćerku, ispričala je svoje traumatično iskustvo Sara.

A post shared by Sara May (@saramay._.wlj) on

Te noći nakon leta odlučila je da mora nešto da promeni. Sara je kao tinejdžerka nabacila kilažu i stalno je bila na dijetama posle kojih su joj se vraćali kilogrami. Kada se rodila njena ćerka ona se uveliko prežderavala. Bez problema bi pojela dupli čizburger, veliki sladoled sa svim mogućim dodacima i tako je nabacila preko 50 kilograma tokom i posle trudnoće.

Svakog dana bi pila oko 3 litra gaziranih sokova. Bila je deprimirana jer nije mogla da obavlja svakodnevne aktivnosti, kao što je depiliranje, prekrštanje nogu i sedenje na običnom nameštaju, piše dailymail.

A post shared by Sara May (@saramay._.wlj) on

- Često sam lomila nameštaj kada bih sela na njega. Plastični nameštaj je bio pravi pakao, a kako bih ustala iz drvene stolica morala sam da se ljuljam napred i nazad. Hrana me je tešila. Jela sam i kad sam bila tužna i kad sam bila srećna. Dešavalo mi se da vozim s jednog kraja grada na drugi kako bih kupila brzu hranu i po nekoliko puta na dan, samo kako ljudi koji rade tamo ne bi primetili da se često vraćam, objasnila je Sara.

Sara je nekada za doručak jela veliki sendvič, gazirani sok, dve velike kobasice i mafin sa jajima i sosom sa dodatnim sirom. Užina joj je bila rolovana kobasica sa kečapom, a ručak kebab punjen čipsom i sirom sa sosom. Poslepodne bi pojela sladoled i ostatke večere od prethodnog dana, a za večeru brzu hranu ili kobasicu sa krompirom, pastu al fredo iz mikrotalasne i kukuruz sa puterom. Desert joj je bila pita od jabuka i karamel sladoled.

A post shared by Sara May (@saramay._.wlj) on

Sada za doručak jede ovsenu kašu, za užinu orašaste plodove i voće, a za ručak supu od bundeve i sočiva. Večeru sprema sama i obično tada jede visokoproteinski obrok sa svinjetinom spremljenom na roštilju sa povrćem. S vremena na vreme kao desert pojede pitu od jabuka ili neko voće.

Za skoro dve godine smršala je 40 kilograma. Sada vežba tri do pet puta nedeljno i postala je zumba instruktor. Od kako je smršala nije sela u avin, a sada planira putovanje na neko posebno mesto.

Daljinac

(M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA