≫ 

Ovaj trend je jako opasan po žene u vezi – ima li rizika i po vas?

Nekoliko zadnjih godina momci sa bradom su jako popularni

  • 4

Bradonje su preplavile sve uglove društva, a brada je postala zaštitni znak mnogih muškaraca čak i onih koji su mislili da je nikad neće imati.

14 godina je brijala bradu, a onda je rešila da prestane - i sada ponosno objavljuje slike svog tela prekrivenog dlakama (FOTO)

Sa ovim trendom koji ne gubi na popularnosti, porasla je i ženska zainteresovanost za muškarce koji neguju uredno podšišane dlake na licu.

Pixabay.com / Pexels/Bradonje su veoma na ceni kod žena.

Neki muškarci vole kako izgledaju sa bradom, neki je nose kako bi prekrili ožiljke, izgledali zrelije ili samo privlačnije ženama. Mnoge žene padaju na bradate muškarce, ali onda dolazimo do pojma "shaveduckinga" koji označava osećaj nelagode kada žene više nisu sigurne privlači li ih samo brada kod nekog muškarca ili on sam.

Ova situacija može da bude zeznuta jer ako se obriju ovi muškarci rizikuju da ih njihova simpatija ostavi i više im se nikada ne javi. Žene koje nisu ni svesne da su se zaljubile u nekog muškarca bez brade, indirektno mu sugerišu da je ne brije, piše Your Tango.

Foto: Pixabay.com/Šta biste vi uradile da vaš dečko obrije bradu?

Ukoliko se još i plaše njegovog obrijanog lica, onda je to znak da su zaljubljene u bradu ne i u muškarca koji je nosi. Ako se prepoznajete u ovome, razmislite da li vaša veza ima uopšte smisla, ako biste utisak o vašem muškarcu promenile samo na osnovu ove fizičke promene. Zamislite kako bi bilo glupo da vas ostavi neki muškarac samo zato što ste se ošišale.

VIDEO: Ova devojčica obožava svog čupavog ljubimca

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lady

    11. april 2018 | 17:24

    Bradurine su mi grozne!

  • Realno

    11. april 2018 | 16:49

    To sa bradom je takva glupost da mi se gadi

  • Zeljko

    12. april 2018 | 15:56

    Kakva glupost. Zene koje se zaljubljuju u muskarce na osnovu fizickih atributa ( uopste ) u velikoj su sansi da sebi obezbede zestoko zajeban zivot. Ali, moj profesor je voleo da govori - Videla zaba da se konji kuju pa i ona digla nogu. To sto muskarci posmatraju zene fizicki uopste ne znaci da bi i zene trebale da posmatraju muskarce na isti nacin :D Muskarac ima 6 puta vise seksualnih hormona od zene i sex mu je mnogo bitniji nego zeni. Zeni je razumevanje i posvecenost mnogo bitnije od sexa. Zene koje to ne kapiraju, u samom startu su u velikom problemu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA