Ova reklama je zabranjena u mnogo zemalja, ali savršeno objašnjava zašto su nam svima važne ženske grudi (VIDEO)

Iako je brushalter estetski element intimne odeće, primarna svrha mu je da podrži grudi, koje mogu vršiti veliki pritisak na leđa i tako izazvati njihovo krivljenje i deformisanje

  • 2

Definitivno su ženske grudi važna tema, pa ne čudi što se često pojavljuju videi i tekstovi o njihovoj pravilnoj nezi, značaju ili biranju odgovarajućih brushaltera. Kao zemlja koja je sklona modi i sa neumerenom ljubavlju prema grudima, Japan provodi mnogo vremena razmišljajući o tome kako da osmisli što izazovnije rublje i reklame.

Kora od luka, listovi od jagoda i semenke od bundeve: Nikako ne bacajte ove stvari jer im ni jedan lek nije ravan

Iako je brushalter estetski element intimne odeće, primarna svrha mu je da podrži grudi, koje mogu vršiti veliki pritisak na leđa i tako izazvati njihovo krivljenje i deformisanje. Ovaj video otvara važnu zdravstvenu tematiku o tome da li ikad razmišljamo koliku težinu ima žensko poprsje i kako je to nositi težinu ženskih grudi svaki dan. Da bi lakše objasnili koliku težinu žene svakodnevno nose na svojim plećima, autori videa su uoptrebili životinje, različitih veličina. Za manje grudi koje su lakše su koristili sitnije životinje, a za veće grudi koje su prirodno teže su koristili krupnije životinje.

Životinje su smeštene u otvorene, plastične korpe, a nose ih muškarci da kako bi imali priliku da osete kakav je osećaj imati dodatnu težinu na sebi. Dok nose ovu dodatnu težinu, muškarci pokušavaju da se kreću i da izvode aktivnosti kao što je igranje tenisa ili boks.

Pogledajte u videu kako su se proveli:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoltan

    12. jul 2018 | 21:46

    Dobar video, jos kad bi smo razumeli japanski pa da znamo sta tacno pricaju ;)

  • Ludaci

    15. jul 2018 | 19:05

    Nisu mogli da stave pesak u odgovarajucoj tezini ili balon sa vodom?! Ovo je mucenje i trauma za zivotinjice. One su male i osetljive na konstantno udaranje o te plasticne korpe. Pogotovo sto se reklama snima po ceo dan! Zar nije moglo humanije da se izvede, bez zivotinja? Glupost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA