≫ 

Umalo je izgubila život zbog velike greške sa šminkom koju prave mnoge devojke

Na ovaj detalj zaboravljaju skoro sve devojke, a može da ozbiljno ugrozi život

  • 0

U svetu lepote postoje dva osnovna pravila, a ona glase operite četkice za šminkanje i ne pipajte svoje bubuljice. Kejti Vrajt (21) iz Ostina u Teksasu je prekršila oba ova pravila i mogla je da umre zbog toga.

Kosmopoliten je izazvao opšti haos, njegovu naslovnicu zbog "debele" manekenke nazivaju opasnom, a evo šta stručnjaci u Srbiji misle o tome (FOTO)

Sve je počelo kada je Kejti primetila ogromnu bubuljicu pored obrva. Ona ju je istisnula, ali neočekivano lice je počelo da joj otiče i da je mnogo boli.

- Osećala sam se kao da će mi nešto iskočiti iz kože. - napisala je Kejti  na Tviteru.

Odmah je otišla u hitu pomoć, gde je saznala da uopšte i nije imala bubuljicu.

- Rekli su da je to bio veoma ozbiljan slučaj "Celulitisa", što je verzija "Staph infekcije". To utiče na duboka ćelijska tkiva bez glavnog izvora za napad. - napisala je Kejti.

 

Lekari su rekli da bi se infekcija proširila da je Kejti nije primetila na vreme, postojala je velika opasnost da se proširi do mozga, što bi moglo da je čak i ubije.

Sada kada je dobro, Kejti upozorava da ne koristite prljave četkice za šminkanje.

- Ovo je najverovatnije bakterija koja je došla do četkice ili olovke za obrve. Uvek redovno perem lice i pribor za šminkanje, ali mi nikada nije palo na pamet da operem pribor za šminkanje obrva. - napisala je Kejti.

VIDEO: Majka i beba svakodnevno vode bitku s retkom bolešću:

(Telegraf.rs / Izvor: prevention.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA