≫ 

Proglašena je za Miss Ukrajine, a samo tri dana kasnije titula joj je oduzeta: Prelepa Veronika traži nazad svoju krunu i napominje da je razlog oduzimanja sraman (FOTO) (VIDEO)

Pravila koja važe na izboru za Miss razlikuju se od onih na nivou države, ali i na svetskom nivou

  • 3

Da su veoma surova i to desetinama godina, na svojoj koži je osetila Veronika Didusenko koja je proglašena za Miss Ukrajine, ali joj je titula oduzeta pošto je žiri dobio informaciju da ima dete.

Izaberite mis interneta: Glasajte i odaberite najlepšu Srpkinju sa društvenih mreža (FOTO)

Ona je bila počasna vlasnica krune samo tri dana jer joj je žiri oduzeo titulu nakon informacije da je bila udata i da se već razvela.

A post shared by Veronika Didusenko (@veronika_didusenko) on

 

- Pojavile su se informacije da ja imam dete i žiri je odlučio da odabere novu pobednicu i preda joj titulu nove Miss, rekla je razočarano Veronika.

Izbor za Miss Ukrajine ne dozvoljava takmičarkama da budu u braku ili da su razvedene ili da imaju dete. Veronika je istakla da je odluka žirija da je diskvalifikuje zapravo diskriminacija.

- Pravila su napisana 1951. godine i od tada se nisu menjala nijednom, niti su revidirana. Mislim da su pravila koja postoje i danas veoma stara i da nisu u skladu sa našim vremenom, dodala je.

A post shared by Veronika Didusenko (@veronika_didusenko) on

 

Komisija je rekla da je zbog njenog kršenja pravila moglo da dođe do toga da Ukrajina izgubi licentu za Miss Sveta.

- Postoje izbori na Miss Ukrajine i Miss Sveta, gde devojke koje su udate, koje nisu udate, razvedene i one koje to nisu, sa decom mogu da se takmiče. Zato ovde ne vidim nikakvu diskriminaciju, rekla je Veronika Kios iz Odbora za Miss Ukrajine 2018.

Iako je odbor imenovao novu Miss Ukrajine 2018, Veronika želi da apeluje na Miss Sveta da promene svoju odluku. Planira da pokrene kampanju koja će se baviti zaštitom samohranih majki.

A post shared by Veronika Didusenko (@veronika_didusenko) on

 

- Želim da pokažem da mlade majke mogu sve. Mogu da budu lepe i srećne i da podižu svoju decu dostojanstveno u svetu gde su zaštićene, dodala je.

VIDEO: Svetleće si*e! Šta kažete za ovaj novi fetiš?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA