4 vežbe za zategnutu guzu i noge koje obožava Dženifer Garner, a za koje vam ne treba teretana

Za top formu i zategnuto telo popularne glumice zaslužan je program vežbi njenog trenera

  • 0

Simon De La Ru je jedna od najpoznatijih ličnih trenera poznatih ličnosti zahvaljujući kojoj holivudske lepotice imaju izvajana i zategnuta tela, a sada otkriva vežbe za donji deo tela koji je radila Dženifer Garner.

Popularnost vežbi koje predstavljaju kombinaciju pilatesa, plesa, joge i fitnesa i dalje raste. Glumica Dženifer Aniston vežba boks umesto da ide u teretanu, Džej Lo radi različitu kombinaciju vežbi uz ples, a Pipa Midlton se hvalila kombinacijom vežbi tokom trudnoće. Sada je tu i Dženifer Garner koja uz kombinaciju pilatesa radi i vežbe iz baleta.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Simone De La Rue (@bodybysimone) дана

Simon De La Ru je pomogla Dženifer da uz njen program vežbi izgleda savršeno, a sve to možemo ad vidimo na Instagram profilu poznate instruktorke.

Zadnja objava koju je okačila nije nimalo laka, a čak je i sama Dženifer komentarisala kako je dobila upalu mišića i ostavila je komentar da jedva može da hoda zahvaljujući toj “slatkoj” vežbi.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Simone De La Rue (@bodybysimone) дана

Serija vežbi osmišljena je tako da trenira donji deo tela na najbolji mogući način. Kako je sama Simon napisala, ove vežbe treniraju kvadriceps, zadnju ložu, zadnjicu i prepone. Vežbe je izvodila pilates loptom između nogu i to u četiri serije koje možete probati i vi.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Simone De La Rue (@bodybysimone) дана

Sve što trebate da uradite je da se podižete na prste u tri serije po 10 ponavljanja. Zatim, podizanje na prste i čučanj na prstima u tri serije po 10 ponavljanja. Treća vežba je održavanj eu čučnju na prstima i to u tri serije po 10 ponavljanja, a poslednja vežba je spuštanje na pete u čučnju sa, takođe, tri serije po 10 ponavljanja.

(Telegraf.rs/super1.net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA