≫ 

Skinite šlauf sa stomaka: 4 vežbe koje morate da radite tokom praznika da biste ponovo imali savršene trbušnjake

Ove četiri vežbe će vam pomoći da budete ponovo fit

  • 0

Više ne morate da provodite sate i sate u teretani da biste skinuli višak kilograma koji se posle praznika nakupio. Ako radite samo ove četiri vežbe redovno skinućete šlauf sa stomaka jednakom brzinom kojom ste ga i nabacili.

Tokom praznika smo uglavnom vezani za svoj dom i statični smo, a više jedemo. To neminovno vodi do nabacivanja kojeg kilograma viška.

Kako se uglavnom gojimo prvo u predelu stomaka, bitno je da radimo ove četiri vežbe svaki dan i ponovo ćemo imati pločice.

Dvodelna daska

Sigurno ste čuli za "daska" vežbu, ali ova njena varijanta je još delotvornija.

Lezite na ravnu površinu i podignite se na laktove. Noge su ispružene i malo rastavljene, oslnac je na prstima. Podignite malo unazad jednu nogu i ispružite suprotnu ruku, zadržite se tako par sekundi, a onda se vratite u "daska" položaj. Ponovite vežbu suprotnom nogom i rukom.

Foto: Pixabay

Savijanje u sruku sa tegovima

Za ovu vežbu su vam potrebna dva tega jednake težine, koje držite u šakama ravno pored tela. Početni položaj je stojeći. naginjete se bočno na jednu stanu i tako se zadržite par sekundi, a zatim na drugu stranu. trudite se da ovu vežbu radite bar deset minuta uz ravnomerno disanje.

Istezanje kao "iz topa"

Ova vežba će staviti celo vaše telo na ispit.

Lezite na leđa na ravnu podlogu, a potom se podignite na laktove. Ispružite sastavljene noge, kao i prste na nogama. Podižite lagano noge uvis i zadržite ih tako 30 sekundi. Vežbu ponovite dvadeset puta sa odmorom između podizanja nogu od 10 sekundi.

Printskrin: Prva.rs

Ruski tvist

Vaš abdominalni deo tela će biti savršen zahvaljujući ovoj vežbi.

Sedite na ravnu površinu. Savijte noge u kolenima i oslonite se na pete. U rukama držite loptu ili neki sličan predmet. Vežba podrazumeva uvrtanje struka s leva na desno. Kada napravite ceo polukrug, vratite se u prvobitni položaj, udahnite lagano, a potom izdahnite. Radite vežbu 30-tak puta kako bi rezultati bili zadivljujući.

A, tek da vidite kako naša kik-bokserka trenira. Nije ni čudo što ima ovako izvajano telo

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA