≫ 

Godinu dana je trenirala kao Viktorijini anđeli i evo koje vežbe preporučuje kako biste imali telo poput najseksi žena sveta (VIDEO)

Ideal ženske lepote i izgleda su Viktorijini anđeli

  • 1

Fitner trener Kelti Okonor iz Toronta postavila je sama sebi izazov da trenira kao Viktorijini anđeli i osetila je da ima energije više nego ikada pre.

Ona je htela da sazna šta to modeli koji šetaju na najprestižnijoj reviji rade kako bi imale telo iz snova. Odlučila je da prati top modele poput Kendis Svipoel, Điđi Hadid, Bela Hadid i Adriana Lima i da isprobava njihove treninge i rutine kako bi proverila da li i ona može da postigne slične ili iste rezultate.

Foto: Tanjug/AP

Započela je sa treninzima 2018. godine i to kik-boksom koji praktikuju Điđi Hadid i Alesandra Ambrosio. Ovo joj je omogućilo da se opet oseća kao sportista i da vežba celo telo, ali je podsetila pratioce da njihove namere kada je vežbanje u pitanju ne treba da bude samo gubljenje kilograma i sagorevanje kalorija.

- Mislim da je veoma važno da se fokusirate na to kako se osećate tokom vežbanja, rekla je ona.

Slično kik-boksu, probala je i metod Adriane Lime i to kardio trening boksa kako bi videla šta to može da uradi za gornji deo njenog tela.

Foto: Tanjug/AP

- Osećaj je fantastičan. Ja ne bih mogla da udarim čoveka, ali udaranje vreće je zaista odlično. Neću da vas lažem, rekla je Kelti.

Predlaže da neki trening za gornji deo tela uparite sa onim za donji deo tela, jer se boks fokusira najviše na mišiće ruku, ramena i grudi. Predlaže trening snage koji omogućava prilagođavanje telesnim sposobnostima i da vam fokus bude na grupe mišića koje želite da izgradite.

Istakla je da veliki broj modela koji vežbaju i koje je ona pratila imaju novca da plate lične trenere, ali da tu mogućnost imamo i mi. Kelti je napravila kombinaciju vežbi za kružni trening koji posebno targetira zadnjicu. Neke od njenih najboljih vežbi su čučnjevi, most, ekstenzija tricepsa i čučnjevi.

Ono što je saznala o modelima dok je vežbala poput njih jeste da nijedna od ovih žena nije radila iste vežbe, ali da su sve radil eupravo one treninge koji su njima najviše prijali.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    28. januar 2019 | 09:46

    Anoreksicni skeleti kojima vire rebra uopste nisu privlacni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA