≫ 

Otkrijte kako da spržite masnoću sa stomaka bez vežbanja: Pijte ovaj čaj svaki dan!

Želite da izgubite težinu bez vežbanja satima u teretani? Evo kako sagoreti masnoću u stomaku dodajući ovaj čaj u vašu ishranu

  • 3

Suprotno ustaljenom mišljenju, toniranje mišića ne mora uključivati sate treninga u teretani. Izbacivanje sala oko struka može biti lako tako što ćete u vašu ishranu ubaciti hranu koja sagoreva masti .

Dakle, šta treba da jedete da biste videli najbolje rezultate?

Čaj se može koristiti kao pomoć pri gubitku težine. Začinjeno piće, koje potiče iz Indije, kažu da ohrabruje telo da topi masnoću. Studija objavljena u NCBI je otkrila da pijenje jedne čaše dnevno može da štiti od neželjenog povećanja težine. Učesnici koji su pijuckali čaj tri meseca videli su kako im se struk smanjuje u obimu za skoro 2 cm. Takođe je preporučljivo piti čaj umereno - kao i održavanje zdrave i uravnotežene ishrane - da biste videli najbolje rezultate.

Dok je istraživanje pokazivalo crni čaj kao ključni sastojak za sagorevanje masti, đumbir koji je prisutan u čaju može imati jednake koristi. Studija objavljena u UK National Librari of Medicine otkrila je da koren podstiče osećaj sitosti. Istraživači su pratili uticaj začina na grupu ljudi sa prekomernom težinom. Učesnici su izjavili da se osećaju više zasićeno, što dovodi do toga da jedu manje i da izgube više težine.

Foto: Profimedia/Alamy

Ovu teoriju podržavaju istraživači u Kineskom poljoprivrednom univerzitetu. Naučnici su prikupili podatke iz 60 različitih studija kako bi videli kako koren utiče na telo. Veruje se da ova superhrana pomaže varenju ugljenih hidrata, sagorevanje masti i regulaciju insulina. Dodali su da je "izgradio konsenzus da đumbir i njegovi glavni sastojci imaju pozitivne efekte protiv gojaznosti, dijabetesa, (kardiovaskularnih bolesti) i srodnih poremećaja."

Kako možeš uneti više čaja u svoju dijetu? Biće vam drago da znate da je lako nabaviti čajne kesice iz vašeg lokalnog supermarketa. Alternativno, možete probati i sami da napravite začinjeno piće. Najjednostavniji recept uključuje drobljenje biljke. Zatim ih stavite u srednju posudu zajedno sa štapićima cimeta, đumbirom, mlekom i vodom.

Foto: Pixabay.com

Nakon kuvanja, dodajte crni čaj i kuvajte deset minuta. Pre nego što popijete, procedite u šoljicu!

Ostalo vam je samo da uživate u ukusu dok ujedno i mršavite.

(Telegraf.rs/klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djetic cg

    19. jun 2019 | 11:04

    Kakav bre caj ...mjesanje kukovima na zgodnom djeticu😂

  • Kol

    19. jun 2019 | 10:00

    Najbolji učinak postižete ako trave budete išli da berete sami😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA