≫ 

Uz pomoć ovog izazova uspela je da smrša više od 12 kilograma i da se nikada ne vrate (FOTO)

Ova devojka je mršavljenje podigla na viši nivo

  • 1

Ukoliko želite brzo da smršate, Mel Vrajt koja je uspela da smrša 13 kilograma za samo osam nedelja ima sjajno rešenje za vas.

Pre nego je započela sa vežbanjem, ova 29-godišnja devojka borila se sa viškom kilograma i imala je više od 76 kilograma. Ona je odlučila da se ozbiljno pozabavi svojim mršavljem i rešila je da da šansu programu F45 na koji je naišla.

Foto: PH/F45 Training Cairns CBD

Učlanila se u obližnju teretanu i njen osmonedeljni izazov je mogao da počne. Ona je ukazala na to da je veoma važna podrška ljudi koji su oko vas, a da lični trener nije neko ko je tu tek onako nego on posle nekog vremena postaje prijatelj. Ona je vežbala 4 do 5 puta nedeljno i vodila računa o ishrani.

Za doručak je jela kafu i kroasan, za ručak meso, veliki sendvič i krompiriće, a za večeru lagani i brzi sos iz konzerve. Za užinu je uzimala čokoladu, šećer i bilo šta što bi joj dalo instant energiju.

Foto: PH/F45 Training Cairns CBD

Nakon tog perioda ona je za doručak jela smutije ili jaja, za ručak, meso i povrće, a za večeru više povrće i manje hrane za poneti. Za užinu bi jela povrće i voće, kao i kuvana jaja.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    3. mart 2019 | 10:52

    Ух, добро је ! Мислио сам опет неки лек који делује само на Босанце( најчешће су у рекламама)!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA