≫ 

Godinama nije čupala obrve da su se spojile, njoj se to sviđa, a drugi joj prete smrću kada ih vide (FOTO)

Njena obrva je mnogima neprijatelj broj jedan

  • 26

Majka joj je zaposlena u modnoj industriji i odmalena ju je učila da je nega obrva itekako važna, međutim, Sofija je u nekom trenutku prestala da čupa svoje obrve. Čak je dala i ime svojoj zapravo jednoj obrvi, zove je Veronika.

Model Sofija Hađipanteli (22) svakodnevno dobija pretnje smrću na Instagramu i to zbog svojih gustih i spojenih obrva. Manekenka je inače s Kipra, a preselila se u London u nadi kako će ostvariti svoj san i postati model.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
🇨🇾🇨🇾🇨🇾🇨🇾🇨🇾🇨🇾🇨🇾Објава коју дели Sophia Hadjipanteli ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli) дана

- Prirodna sam plavuša, a sasvim sam slučajno 2014. godine nijansirala obrve i odmah mi se svideo upečatljiv izgled - ispričala je Sofija.

Međutim čini se da ovaj upečatljiv izgled nije seo svima, pa zbog toga dobija svakojake poruke, od ponude braka pa i do pretnji smrću.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
There is honestly nothing I love more than my Yiayia’s small Greek Cypriot kitchen ❤️Објава коју дели Sophia Hadjipanteli ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli) дана

Ipak, ništa od toga je previše ne potresa, tvrdi ona.

- Nikada nisam bazirala svoje samopouzdanje na tome kako su me drugi videli. U školi su me maltretirali zbog odeće, roditelja koji su bili imigranti, nismo govorili engleski - rekla je Sofija.

Sofija dodaje da je potpuno užasno da je neko nekome negde rekao da nešto nije prihvatljivo, kao što su moje obrve, i to ih ljuti do te mere da su spremni da mi prete smrću.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
I miss the summerОбјава коју дели Sophia Hadjipanteli ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli) дана

- Odrastamo u svetu koji nas ohrabruje da svi idemo istim putem, zaključuje ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA